Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni araç alımında tertibat takılma ve uygulanan prosedürler ve süreleri nelerdir?

Uzbaseem

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Engelli raporumu çıkardım. H sınıfı ehliyetimi de değiştirme sürecine başladım. Allah tan mani gelmezse bir kaç haftaya yeni aracımı alacağım. Ortopedik engelliyim sola gaz pedalı konulcak.

Fiyat araştırması yaparken şehir dışından da fiyatlar aldım . Bulunduğum yere göre çok uygun fiyatlar var. Haliyle ordan almak mantıklı. Fakat bazı bayiler tadilat işlerine karışmayız diyorlar. Bulunduğum şehirde olsa tamam uğraşırım ama başka bir şehirde nasıl olur bilmiyorum.

Velhasılı kelam tertibatlı araç alım prosedürleri adım adım tam olarak nasıl işliyor ve tahmini kaç günümü alır? Ve maliyeti aşağı yukarı nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Uzbaseem Fiyatı 1,500 TL'yi buluyor. Gününü tahmin etmek zor çünkü başvuracağınız yerin yoğunluğuna göre de değişir. Firmalar yapsa 1-2 haftada hazırlıyorlar ama.

Arkadaşlar tertibatı kendi imkanlarıyla yaptıranla var mı, kaç gün sürdü işlemler? Yardımcı olursanız çok iyi olur.

@KKELEBEKK Bazı bayiler uyanıklık yapıyor bir de . Aracı ucuza aldığımız için başka yerlerden fiyat arttırmaya çalışıyorlar. Mesela bir bayi 141 binlik bir aracı indirimli olarak 94 bin dedi. Ben itiraz edince pardon yanlışlık olmuş deyip düzeltti 88 bin yaptı.Tertibat için de 3 binden başlar 7 bine kadar gider dedi. Ucuz fiyat için başka şehirlere gidiyoruz, böyle tertibattan fiyat arttıracaklarsa gitmenin hiçbir anlamı kalmıyor.

Üst Alt