Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni araç almak için raporun e-nabız sisteminde gözükmesi şart mı?
Merhaba 2016 yılında aldığım raporla araç almıştım şimdi yeni araç almak istediğimde raporumun e nabızda görünmediğini yeni rapor çıkarmam gerektiğini söylüyor bayii doğrumudur
Bende 2016 da aldim e nabizda rapor gozukuyor ama içerigi acilmiyor. E nabiza işletsek bile bu seferde hareket ettirici aksamda özel tertibat kullanmasi gereklidir yazmasi gerekiyormus.Bende o da yok yeni rapor alma gereklimi bende merak ediyorum
2016 Rapor eski tarihli değil. eğer hastalığınızda ilerleme ya da iyileşme varsa ya da özel tertibat işaretleri eksik ya da olmaması durumunda yeni rapor istenebilir.
Arkadaşlar bugün hastane geri dönük raporları sisteme işleyemediklerini söyledi.yeniden heyete giriyorum mecburen 2015 yılında aldığım rapor görünüyor 2016 da aldığım görünmüyor çok saçma
Benim raporumda e nabizda rapor gozukuyor ama içerik yok elimdeki rapor ile e nabizdaki raporun son 3 rakami ayni. Birde raporumda özel tertibatli araç kullanabilir yaziyor.yenilemek gerekirmi aceba raporu
1. ayda rapor yenilendi. Sosyal hizmetler rapor numarasını telefonda söyledim oldu fakat vergi dairesi çıktısını istedi. Rapor e nabızda raporlarımda görünüyor.