Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Astra Sports Tourer hakkında yorumlarınız

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Öncelikle seçiminizin hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim,
hocam benzinli araca hiç bulaşmayın dizel alın bütçenizi düşünün derim sizlere.

güzel araba, olumsuz yanları; çok yakıyor, biraz uzun bir araç şehiriçi park yaparken zorlar, performans orta seviye

ben de bu arabayı beğendim. 1400 cc turbo motoru var , benzinli 140 beygir basıyor. güzel bir araç ama çok yakar diye vazgeçtim. gittim Toyota Corolla aldım.

opel - chevrolet markaları GM'un bu markalar iyidir yalnız; motor subapları magnezyum alışımlı olduğu için lpg de 60-80.000 km den sonra sübap başlıkları erimesi oluyor deniyor canlı olarak görmedik ancak tedbir olarak çelik sübap başlıklarını lpg ye dönüşümde taktırdıktan sonra sorunu kalmıyor yada 100.000 -150.0000 km lere kadar öteleniyor deniyor. olaki bu sorun oluştu 1.000-1.500 tl masrafı oluyormuş çokta abartılı değil. bi cep teline 1000 tl verince koca bi arabaya 1500 tl v.s. vermek zor olmasa gerek bana göre :)

Bunu alacağına Renault Megane Sport Tourer al, hem dizel hem otomatik.

Üst Alt