Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni atanan VHKİ memur maaşı kaç TL?

memurlar netten hesaplattım 9/1 yeni başlayan 31,879.15 ₺ diyor

Allah bereketini versin ne var ki kira ile çoluk çocuk da varsa bu devirde sadece bu parayla geçim zor valla

:((y) Aynen öyle haklısın. Yoksulluk sınırı bile çok yüksek seviyede Benim evim var. Belki tek maaşla evlensem de geçinebilirim. Sence olur mu ?

:((y) Aynen öyle haklısın. Yoksulluk sınırı bile çok yüksek seviyede Benim evim var. Belki tek maaşla evlensem de geçinebilirim. Sence olur mu ?
valla tek maaş + ev bekara yeter de çocuk olsa eğitimi ancak dandirik devlet lisesinde olur sonra da AÖF okur o da şanslıysa engelli olursa en iyi ihtimal ekpss den memur olur yok şansızsa sağlam olursa ne olur Allah bilir çocuğu olanların çocuklarına Allah iyilik güzellik versin ne var ki ben hayatta en sevdiğim varlık olacak çocuğumun benim gibi hasta olup sonunda engelli memur olacak olsa da benim yaşadığım sıkıntıları (hastalık + yıllarca mücadele + cahil toplum tarafından dışlanma ve damgalanma) en baştan yaşamasını istemezdim

Son düzenleme:
@perseküsyon,

Arkadaşım tek maaşla,evi kira,3 çocuğunu aynı anda üniversite okuttu.
O kadar gözün korkmasın.
Ev varsa rahat geçinirsin.

@karakaya,

AÖF de mi okuttu üçünü de hesap ortada benim oturduğum muhitte 3+1 evin kiraları 15-20 bin arası ki 5 kişiye yetmez bile 3+1 ev

Son düzenleme:
@karakaya,
helal olsun ona diyelim bu devirde zor valla ben bu gelirle bir çocuğa düzgün eğitim veremem devlette eğitim yerlerde ben isterim ki ben düz memur olduysam çocuğum doktor olsun hakim olsun beni geçsin isterim benim gibi vasat olmasını istemem ama herkes farklı düşünür bu benim düşüncem

Son düzenleme:
@karakaya (y) Eyvallah. Evlilik nasip olursa tek çocuk düşünüyorum. Hele bir de çalışan bir eş bulabilirsem çok daha güzel olur...

Son düzenleme:
Üst Alt