Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni atandım, eşimin yanına tayin isteyebilir miyim?

Gnlyacar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar istanbula atandım gitmeden eşimin yanına tayin isteyebilir miyim sgk ya atandım atanan arkadaslar yardımcı olabilir mi

Evet isteyebiliyorsun. 1 defaya mahsus bu hakkın var. Eşinin şehrindeki sgk ya dilekçe vereceksin ve İstanbul'un web sayfasından takip et. Orada aciklarlar ne yapacağını. Olmadı eşinin şehrindeki sgk nin insan kaynaklarını arayabilirsin

Evet bende meb e atandım. Bende şehir değişikliği yapacağım. Bende atandigim ilin duyurularini bekliyorum. Ona göre şehir değişikliği yapacağım

Feyza.gm

Bazıları olmaz bazıları olur diyor kafam karıstı inşallah sehir değişikliği gitmeden yaparlar

Hayır olmaz diye birşey yok devlet sana bu hakkı tanıyor 1 defaya mahsus diyor. Bunun için bence atanmak istediğiniz sehirin sgk sinin insan Kaynaklarini arayıp öğrenebilirsin. Garanti olur.

[FONT=sans-serif]@Gnlyacan @[/FONT][FONT=sans-serif]Feyza.gm[/FONT][FONT=sans-serif] bildiğim kadarıyla bir seferliğe mahsus tayin isteme hakkınız var [/FONT]

Feyza.gm

Asalet alınca istemiyor mu tayin hakkı
Yani 1 yıllık doldurman gerekli

O ise başladıktan sonra. Arkadaş Yeni atanmış yani ıse baslamadan 1 defaya mahsus o hak var

Ama tercih yapmış orayı atandı
Nasıl oluyor da işe başlamadan önce
Hiç duyulmadı böyle bir şey

Hayır var böyle birşey mesela bende farklı bir sehire atandım. Ve ailemin olduğu şehire gelmek istiyorum. Bunun için meb e gidip konuştum. Is başı yapmadan dilekçe verip ailemin olduğu şehire gelebiliyorum ve bu hakkı sadece bi defa kullanabiliyorum.

Şuan atandigim şehrin web sayfasında duyuru yapılmasini bekliyorum açıklanınca hemen dilekçe verip istediğim şehire gelmeye çalışacağım

Üst Alt