Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni başvurduğum rapora ısrarla yazılmayan rahatsızlığım..?

ZAFER1979

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
2008 yılında almış olduğum raporum %57 yeni başvurduğum raporda %71 vermişler. Sağlık kurulundaki kişileri defalarda uyarmama rağmen eski raporumdaki onkolojiden almış olduğum oranı yeni raporuma yazmamaları ( heyet başkanı uygun değil demiş, ben inanmıyorum ) eski raporumda neden olduğunu sorduğumda raporun ozaman yanlış verildiği söylenmekte. Net olan birşey kitapçıkta yazan oranı hakettiğim.

Yeni raporuma yazdıkları oranlar %46 + %40 + %5 oranlar bunlarada toplamda %71 vermişler. Yine görevlileri uyardığımda balthazar formülüne göre bu oranların %70 olması gerektiğini söylememe rağmen bana işimizi senden mi öğreneceğiz diye bir cevap vermekteler.

öğrenmek istediğim bu rapora itiraz edebilirmiyim. Verilmeyen hastalık oranımı tekrar rapora yazdırabilirmiyim.

Hangi rahatsızlıklar için verildi bu oranlar acaba?

İl sağlık müdürlüğüne gidip itiraz etme hakkınız var, biliyorsunuz değil mi?

Ve evet, toplamı %70 olmalıydı.

göğüs hastalıkları orta derece koah %40
kalıcı hipotiroidi günlük 400 mg. % 40
hiseptansiyon %10
üroloji ile sistzim %5

eski raporumda onkoloji bölümünden almış olduğum Evre 2 maling tümör %10 yeni oranlarda %20 fakat onkoloji doktoru hastanede gezdirdiğim kağıda kaşe imzasınıda vurmak kaydıyla %20 verdi fakat sağlık kurulundaki çalışanlar biri götür yeniden yazsınlar dedi yazan kişide heyete soktuk bu raporu heyet başkanı olmaz demiş. eski raporumda var niye yazdınız ozaman diye sorduğumda o yanlış yazılmış diye başından kovaladı beni zaten adamlara bişey sormak mümkün değilki benden iyimi biliyorsun diye azarlıyor bide.

onkolojiden almış olsaydım oran tümör yüzünden kalıcı hipotiroidi olduğum için %40 + %20 onkoloji kayıp oranının neti diyor yani %60 olacaktı diye düşünüyorum. ozaman benim rapor
%79 kalacaktı.

ayrıca hastanedeki adamı telefonla aradım yanlış olmuş bu hesaplama diye nolacakki 1 puan gözden kaçmış bişey olmaz dedi ve kapattı telefonu yarın yanına gidecem bana 3 adet rapor verdi birinde başhekimin kaşesini vurmayı unutmuşlar.

sana yıne ınsaflı olmuslar benım %45 olan raporumu %20 ye düşürdüler ben nasıl ıtıraz edebılırım

%71 olarak ankaraya gönderdiğim raporum %59 olarak onaylanmış. raporuma yazılmayan onkoloji bölümüne ait oranı itirazlarım sonucu yazdırarak ( başvuru tarihim olarak %71 oranı aldığım tarih olan 14.03.2011 yazdılar sadece rapor no sunu farklı yazmışlar veriliş tarihide 18.06.2011 oldu ) yeni raporumu %91 olarak aldım. diğer hastalıklarımın açıklaması aynı olarak yazıldı sadece onkoloji bölümüne diğer hastalıklara net olarak %20 ibaresi yazılmış bu raporu ankaraya göndersem bir problem çıkarmı ?

Bence bir sorun olmaz. Ama raporu noterde çoğaltın derim. Mutlaka sizde bir nüsha kalsın.

malülen emeklilik hakkında

merhaba

% 89 oranında yeni bir rapor çıkardım sormak istediğim malülen emekli olabilirmiyim?

raporumun detayı şöyle

endokrin

hipotiroidi %40 + primer hiperparatiroidi (ameliyat edilemeyen) %30

onkoloji

evre 2 tümör % 20 endokrin oranları için net

gögüs hastalıkları

koah % 40

dahiliye

hipertansison % 10

üroloji

sistit semtomları % 5

Üst Alt