2008 yılında almış olduğum raporum %57 yeni başvurduğum raporda %71 vermişler. Sağlık kurulundaki kişileri defalarda uyarmama rağmen eski raporumdaki onkolojiden almış olduğum oranı yeni raporuma yazmamaları ( heyet başkanı uygun değil demiş, ben inanmıyorum ) eski raporumda neden olduğunu sorduğumda raporun ozaman yanlış verildiği söylenmekte. Net olan birşey kitapçıkta yazan oranı hakettiğim.
Yeni raporuma yazdıkları oranlar %46 + %40 + %5 oranlar bunlarada toplamda %71 vermişler. Yine görevlileri uyardığımda balthazar formülüne göre bu oranların %70 olması gerektiğini söylememe rağmen bana işimizi senden mi öğreneceğiz diye bir cevap vermekteler.
öğrenmek istediğim bu rapora itiraz edebilirmiyim. Verilmeyen hastalık oranımı tekrar rapora yazdırabilirmiyim.
Yeni raporuma yazdıkları oranlar %46 + %40 + %5 oranlar bunlarada toplamda %71 vermişler. Yine görevlileri uyardığımda balthazar formülüne göre bu oranların %70 olması gerektiğini söylememe rağmen bana işimizi senden mi öğreneceğiz diye bir cevap vermekteler.
öğrenmek istediğim bu rapora itiraz edebilirmiyim. Verilmeyen hastalık oranımı tekrar rapora yazdırabilirmiyim.