Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir araç almak istiyorum. Audi A3, Bmw 316i, Cıtroen C5 hangisini alayım?

mehmeth21

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

araç alacam ama bir türlü karar veremedim. fikirlerinizi merak ediyorum. Audi A3, Bmw 316i, Cıtroen C5. hangisi sizce?

yada yeni opel astra

Audi yada BMW ye gucun yetiyorsa diglerlerini hic dusunme bile.

Audi derim bende. almayı düşündüğüne göre maddi imkanlar müsait. Allahım kaza bela vermesin güle güle bin. şimdiden hayırlı olsun.

a3 vardı sattım kalıbının arabası değil. sadece çok çabuk dökülüyor o kadar. c5 düşünüyorum ama bakalım

araba forumlarına bak karar verdiyeceğim ama A3 varken başka araba olurmu ya :) harika bir araba biz voswos a audi' ye yakın diye biniyoruz.:)

paranın sınırı yoksa bence suv larıda düşün hem kalıplıda istiyorsun ama mercedes c1800 de fena degil tabi bmw ayrı bir güzel hele yeni 3.16 ları ama dedigim gibi para sıkıntısı yoksa uzun süre kulanacagın için bmw mercedes audi vw leri düşün derim hondada güzel ama alabilecegin civic olunca pek bir performans olmuyor

hiç ama hiç düşünmeden YENİ OPEL ASTRA DERİM arabayı inceledim mükemmel bir araba 1.4 140 bg turbo otamatik vites alderim
piyasadaki enmakyazlı ve güzel araba bence
ben şahsen o arabayı alacağım nasip olursa

Yok ben sadece 1693 cc diye biliyorum 3.16 ları o yüzden sordum BMW 1.16 var motor hacmi uyan

değerli fikirleriniz için teşekkürler. audia3 yeni kasasını bekliyeceğim. çıkınca herkese nasip olsun kısmetse alacam.

selam OTV HSP.xls

arkadaşlar ötv muavafiyet formülü benim pc de çalışmıyor exell dosyası olarak rica etsem mail adresime atabilirmisiniz? memhocaoglu@hotmail.com

Üst Alt