Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir cep telefonu hattı almak istiyorum. Avantajlı operatör ve tarife önerisi..?

ceylanlılı

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar yeni bir cep telefonu hattı almak istiyorum ne önerirsiniz operatör olarak tarife olarak faturalı faturasız konuşması en uygun ucuz

kardeşim benden sana tavsiye vodafonden başka kullanma. diğerleri soyup soğana ceviriryor.

engelli tarifeler hakkında bilgim yok ama yalan yok fatura başta ne diyosalar o geliyor. ayrıca güncel faturanı sistemden görebiliyosun

türkcell desteksel 1500 dk türkcell içi 500 dk heryöne toplam 20 tl bence iyi

Merhaba.
Ben Turkcell ede bak derim.
Mesela benim kullandığım faturasız hat var.Bana gelen bir kampanya mesajını yazayım ilgili şirketin sitesine de bir bak mutlaka.
Mesaj şöyle.Size özel 1 ay heryöne fırsat.12 tl ye 180 dk +180 sms,için fırsat 12 , 20 tl ye 300 dk + 300 sms için fırsat 20 ,
30 tl ye 450 dk +450 sms için fırsat 30 yazın ve verdiği numaraya gönderin diye yazıyor.

Ben fırsat 12 paketini iki ay yani iki kez kullandım 12 tl ye 180 dakika heryöne konuşma ve 180 sms paketini bitiremedim bile
Hemen belirteyim vodafon da böyle bir paket yok var olan paket vodafon faturasız hatlılar için ve 25 tl den başlıyor.
ve karışık uygulaması var iptal edilemiyor.Nerden biliyorsun derseniz Abim vodafonlu paketi cep dolusu ve galiba 9 tl ye
sadece 3000 sms gönderebiliyor ayda konuşma ise ücretli. Abim için hem sms hemde konuşma paketi içinde olan
bir vodafon paketi aradık malasef yok.
iyice araştırıp karar verin.
Ben bir ay önce superonline internet hizmetini kullanmaya başladım.Bu nedenle kablolu telefonum sabitücret ödemeden
kampanyalı 1 yıl boyunca her ay 100 dakika ücretsiz konuşma hakkım var bu nedenle turkcell in cep telefonu
için olan paketini bu nedenle kullanmaktan vazgeçtim.Ama gerekirse ihtiyacım olduğunda fırsat 12 paketini
alıp her an kullanabilirim.Sabit telefon için olan her ay 100 dakika bedava konuşma 1 yıl bana yeter.
Evden çıkamadığıma göre şimdilik cep için herhangi bir paketi almama gerek yok.

türkcell de yukarıda yazdığıma ilave 10tl ye1gb internet yani 1500dk türkcell içi 500 dk heryöne artı 1gb internet toplam 30 tl mesaj seçeneğide var ben mesaj çekmediğim için pek onunla ilgilenmedim.

ben avea el ele engelli tarifesi kullanıyorum ayda 20 tl her yöne 400 dk avea içi sınırsız normali müşteri hizmetleri aradı 1 yıl avea da kalma koşulu 15 tl ödemeye başladım ayrıca 400 dk heryöne aramamı istersem 3G görüntülü olarakta kullanabiliyorum tavsiye ederim çok uygun bana göre hiçbir sorunla da karşılaşmadım 5 aydır 15 tl den kullanıyorum

öncelikle kendi tercihin ve kullanımına göre seçmelisin ihtiyacını da göz önünde bulundurmalısın... Kısa süre önce bende bu konuyu araştırdım ve faturalı seçenekleri yazmak istedim
1- Turkcell heryöne 500 + turkcellilerle 1500dk ücret 20tl. Buna ek olarak 10tl verip 1gb internet ve yine artı 10tl verip 9000sms turkcell ile 1000sms heryöne avantajından yararlanabiliyorsun.
2- Vodafone 20tl ile vodafonelularla 20.000dk konuşma yapabiliyorsun
3- Avea 20tl ile her yöne 400dk avea içi sınırsız görüşme yapabiliyorsun
bunların haricinde web sitelerinden de bakarak diğer avantajlı tarifeleri görebilirsin... Ben ihtiyaçlarım doğrultusunda Turkcell tercih ettim ve memnunum.

ben vodafone gençlik tarifesine geçicem İnşallah 25 Tl 500 dakika 5000 sms ve facebok. bana bu daha cazip geldi. bütçenize göre

Üst Alt