Merhaba.
Ben Turkcell ede bak derim.
Mesela benim kullandığım faturasız hat var.Bana gelen bir kampanya mesajını yazayım ilgili şirketin sitesine de bir bak mutlaka.
Mesaj şöyle.Size özel 1 ay heryöne fırsat.12 tl ye 180 dk +180 sms,için fırsat 12 , 20 tl ye 300 dk + 300 sms için fırsat 20 ,
30 tl ye 450 dk +450 sms için fırsat 30 yazın ve verdiği numaraya gönderin diye yazıyor.
Ben fırsat 12 paketini iki ay yani iki kez kullandım 12 tl ye 180 dakika heryöne konuşma ve 180 sms paketini bitiremedim bile
Hemen belirteyim vodafon da böyle bir paket yok var olan paket vodafon faturasız hatlılar için ve 25 tl den başlıyor.
ve karışık uygulaması var iptal edilemiyor.Nerden biliyorsun derseniz Abim vodafonlu paketi cep dolusu ve galiba 9 tl ye
sadece 3000 sms gönderebiliyor ayda konuşma ise ücretli. Abim için hem sms hemde konuşma paketi içinde olan
bir vodafon paketi aradık malasef yok.
iyice araştırıp karar verin.
Ben bir ay önce superonline internet hizmetini kullanmaya başladım.Bu nedenle kablolu telefonum sabitücret ödemeden
kampanyalı 1 yıl boyunca her ay 100 dakika ücretsiz konuşma hakkım var bu nedenle turkcell in cep telefonu
için olan paketini bu nedenle kullanmaktan vazgeçtim.Ama gerekirse ihtiyacım olduğunda fırsat 12 paketini
alıp her an kullanabilirim.Sabit telefon için olan her ay 100 dakika bedava konuşma 1 yıl bana yeter.
Evden çıkamadığıma göre şimdilik cep için herhangi bir paketi almama gerek yok.