Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir işe girdim. Maaş hesabı ve kadro bilgisi..?

nihat8790

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Mrblar özel bir şirkette büro memuru olarak engelli kontenjanından raporum %40) işe girdim evli ve bir çocuk babasıyım da.
Sorum şu;
1 -Maaşım ne kadar olmalı?
2 - Sigorta girişimi temizlik görevlisi olarak göstermişler.
Bunun sebebi ne olabilir ?
Cvplarınız için çok teşekkür ediyorum.

iadari işerde bu ve buna benze sorunlar çıkıyor maaşların diger aynı pozisyonda çalışanlarla aynı olmalı ama maalesef engellilere vermiyorlar

[FONT=sans-serif]Sigorta girişimi temizlik görevlisi olarak göstermişler.

bunu nereden öğrendin?[/FONT]

@snıtcı e devletden kardeşim
berkemeteatasoy Köklü bir firma diyelim merkezi farklı bir ilde ben başka bir ilde. Normalde ne kadar olması gerek bileyim ki hakkımı arayayım.

sen bir işe başla maaşını öğren sonra bakarsın herkesle aynı ise ayrım yoksa devam edersin..Sanırım en düşük 2500 alırsın asgari ücretten fazladır..

temizlik görevlisi olarak görünüyorsa sigortada muhtemelen asgari ücret üzerinden bordrolanacaksınız ama alacak olduğunuz maaş çalıştığınız şirketin insiyatifine bağlıdır...

asgari ücret verirler görev tanımın temizlik personeli geçiyor çünkü. Eğitim seviyen ne bilmiyorum ve iş tecrüben varsa daha yüksek maaş alırdın.

Önlisans mezunuyum iş tecrübemde var şimdi müdür yardımcılığı yapıyorum. Nasıl bir adalet anlamadım ya neyse artık. Sesimi çıkarmadım çıkarmıyorum çünkü bu devirde ekmek çok ama çok zor.

nihat_8790

hangi firma olduğunu yazar mısın lütfen! kurumsal bir firma asla böyle bir hata yapmaz

İron Said yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama benim durum bundan ibaret. Firma köklü bir firma Türkiye'nin her yerinde olan bir otobüs firması

şu maaş yokmu bi muhasebeci yahuuu

[FONT=sans-serif]Mrblar özel bir şirkette büro memuru olarak engelli kontenjanından raporum %40) işe girdim evli ve bir çocuk babasıyım da. [/FONT]
[FONT=sans-serif]Sorum şu;[/FONT]
[FONT=sans-serif]1 -Maaşım ne kadar olmalı?[/FONT]
[FONT=sans-serif]2 - Sigorta girişimi temizlik görevlisi olarak göstermişler.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Bunun sebebi ne olabilir ?[/FONT]
[FONT=sans-serif]Cvplarınız için çok teşekkür ediyorum.
[/FONT]
[FONT=sans-serif]bu konuyu daha önce de ama bilen kimse olmadı. lütfen bilen varsa cevap versin [/FONT]

Üst Alt