Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir işe girdim. Vergi indirimi raporumu yenilemem gerekiyor mu?

akrepyusuf

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar iş değişikliği yaptım eski çalıştığım yer adına 3. derece vergi indiriminden yararlanmıştım bana vergi dairesi tarafından gönderilen vergi indirim belgesinin üzerinde eski çalıştığım şirketin ünvanı bulunuyor ben bu belgeyi yeni işyerim için kullanabilirmiyim

muhasebeciye gösterdiğimde yeniden başvurup bu belgeyi tekrardan almam gerektiğini söyledi kafam karışık yeniden alayımmı bu yoksa bu geçerli diyip ısrar mı edeyim?

arkadaşım ben 45 gün öce aynı sorunla karşılaştım yeni iş yerinden hangi tarihte işe başladığını vergi indiriminden faydalanmak istediğini bildiren bir yazı alıp vergi dairesine giderek onlarında sana vereceği formu dolduryorsun 10.15 gün içinde sonucu alıyorsun işe başladığın tarihden geçerli oluyor.

arkadaşım benim bildigim tekrar vergi indirimi için heyete girmiyorsun sadece yeni girdigin işyerinden bir belge götürüyorsun vergi dayresine onlar şirket ünvanını degiştiriyor diye biliyorum

Evet, Soner beyin dediği gibi... Defterdarlığa gidip "Sakatlık indirimi elde ettim. Yeni işyerimde de vergi indirim uygulanabilmesi için yazı istiyorum" demeniz yeterli.

çok teşekkür ederim hepinize

bülent abi defterdarlık demişsin defterdarlık ilgileniyormu? ilk gittiğimde direk istanbul vergi dairesine göndermişti yeni işyerimden yazı alıp direk istanbul vergi dairesinemi gideyim

büyük mükellefler vergi dairesi başkanlığına gittim eyya arkadaşımın dediği gibi gerek yokmuş

Üst Alt