Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir işitme cihazı çıkmış, çok küçük: NANOPLUG

gerçekten çok küçük buğday tanesi kadar nerdeyse :) ama sanırım bundan henüz kimsenin bilgisi yok bizden önce :)

ismide bi tuhaf:eek:nano bisemis buda:p 8 kanalli 107 dolara guzel okutucaklar heralim. altyapisiz ebayin urunlerine benzettim.simdik bana kizacaksiniz hayallerimizi bozdun duye ya:) ben bu cihazi parmakla ittire ittire takipta cimbizla cikararak hayatta orselemem sevgili kulakcigimi:eek:alt tarafi azicik duymayanlar icin bi cihaz.guzelim oticonlarin guzelim resoundlarin kiymetini bilelim ulkemizde:eek:

peki shukufe IIC'den daha küüçük cihazlar çıkar mı ilerde sence :) ?

niye cikmasin:)o kadar kuculturseniz bi suru paralar verip aldigimiz cihaz kaybolmazmi kuculte kuculte.gozluk takan utanmiyorda bu isitme cihazini takan niye utansin anliyamiyorum:confused:

Valla shukufe sana katılıyorum yerden göge kadar haklısın küçük çihazlar daha çabuk bozulur ve zor duyarsın duymak için gecerli parcaları ufacık cihazın içine nesıl yerleştirmişler ve nekadar faydalı olur muamma

Düşüp kaybolmaz mı bunlar ya. Çok güzel hiç görünmüyor valla.

Arkadaşlar bu cihazı için bir umut yaşıyoruz neden küçük olmasın ki . Varsa böyle bir cihaz kullanalım . Ben dışardan gözükmesini hiç istemiyorum estetik Açıdan çok sıkıntılıyım gözükmesin istemiyorum

ben kocaman altindan bi mahfaza dusunuyorum isitme cihazim icin:eek:soyle cicek oymali, ortasina cihaz, hortumunuda boyun dongusu , ucunada kalipla kulaga takicam:pherkes bunun isitme cihazi var desin. madalyon yanee:eek:kimseye yalvarir gibi isitme kayipli oldugumu solemiimde gozlerine sokayim. ohhh bende rahatim, isitme kayipli diye konusmak istemeyende benden irak olsun boleceee.

ahhh shukufe şu cihazların küçültülmesi konusunun üzerinde duralım daha çok teselli etme bizi teselli olmuyoruz işte :)

Bu bir bağış sitesi linkteki cihazı yapmak için para istiyorlar!

oticonda resoundda bilimsel arastirmalarina cok paralar dokuyorlar. onlarin yapmadigi bisey bence bi halta yazamaz:eek:su kucuk gorunmez cihaz takintisina sasiriyorum:confused:ne yani hem soyleneni duymacacak hemde isitme kaybini kabul etmeyecek:p

Şu an işe yarar sahici en küçük cihaz phonak lyric onu da Türkiye'ye getirmiyorlar.

Bu arada linkteki cihazın prototipini yapmışlar ama batarya kalıp yazılım ve sertifika için daha para gerekliymiş.Bu da 80.000 usd ediyor.Kısmet olur da para toplanırsa 2015 Martta satışa çıkartacaklarmış.

ama gücü cok zayıf ilerde işitme kaybımızda biraz yukselme olsa kullanamayız...

Video bana sahte gibi göründü. Cihazda görünen hoparlör, mikrofon ve chip standart CIC modellerinde kullanılan parçalar. Montaj kısmında hoparlör, mikrofon, chip ve pili sığdıramazsınız. Hadi sığdırdınız "'tıkış tıkış ki işitme cihazlarında hoparlör ve mikrofonun sıkışmaması gerekiyor" 30db'den fazla ses alamazsınız, feedback yapar.

adamlar uzaya gidiyor bunu mu yapamıcaklar :D bence işitme kaybına çare bile vardır. adamlar işitmeyi ticarete dökmüşler.

mka41;

Çok doğru bir noktaya bastın :)
Bir haber okumuştum, Aynen şöyle diyordu: "İşitmenin tedavisi, işitme cihazı sektörünün bitmesi demektir, o yüzden bu alanda çalışma yapılmasına izin verilmiyor" demişlerdi okuduğum haberde.
Bu sektörün büyüklüğü milyar dolarlar ile tanımlanıyor, bu kadar büyük bir pazarın bitirilmesi imkansız!!
O yüzden bir doktor işitme kaybının tedavisini bulsa, Aseslsan mühandisleri gibi öldürülür.

login;

Bu cihaz yenimi çıktı, hangi ülkede satılıyor acaba? kaç db duyabiliriz ki bunla :)

:eek::eek::eek:aselsan muhendisleri turk bakem:eek:komplo teorisi kurarken dunya standardinda kur arkadas:p :eek:ama browaaaaa. teorini cok begendim. bazen bende dusunurum boyle:confused:hakkaten yaa biz isitme zorlugu ceken saflar olmazsa dunyayi kim beslicek.

Yukarıda da yazıdm.Site bağış sitesi cihazı yapmak ve üretime geçmek için para topluyorlar.Faso fiso yani..

Phonak lyric ve nanoplus malesef bunlar tr ye gelmiyor yurt dışında yedek parçaları mevcut ve toplam fiyatlari 6000 sterlin yani ortalama implant fiyatına çok yakin

Üst Alt