Öncelikle herkeze merhaba
Uzun zamandır. Forum takipçilerindenim. Ama kısmet bu güneymiş : )
Benim naçizane bir kaç sorum olacak eğer bilgili we ilgili arkadaşlar yanıtlarsa çok sewinirim.
2006 yılından beri işitme cihazı kullanıyorum.
Sağ kulağım iyi duymasına rağmen işitme cihazını sol kulağıma wermişler bende solda başladım bilmeden tabiki
İşitme kaybımın sinirsel we yaşlılarda gorunen cinsten oldugunu solediler.
Yani yaslılıkta yawas yawas işitme duyusu kayboluyor, bende bu yaşta başlamış dedikleri ole en azından.
2006 yılında ilk işitme cihazım “Magnatone” yarı analog yarı digital kanal içi bi işitme cihazı idi hem pc den hemde ben üstünden ayar yapabiliyordum.
6ay öncesine kadar bunu kullandım son zamanlar konuşmaları ayırt edemeyip anlamamaya başladım.
Bende “Si-Ser Ankara İşitme Cihazları” Merkezine gittim.
Testlerimi gösterdim, dedim artık konuşmaları anlamam kaybolmaya başladı.Bi alet istiyorum
Onlarda bana “kanal içi” “Nano 14P” önerdiler. Bende tamam dedim.
Bu arada bende son 2,5 yıldır kulak çınlaması war son zamanlar uğultu + kulak çınlaması şekline dönüştü çok sıkıntıyaşıyorum bundan dolayı
Earnet itme Sistemleri isitme-cihazlari-nano-serisi-kanal-ici
bu linkten görebilirsiniz işitme cihazımın özelliklerini
önce sag kulagına takalım dediler olur dedim ama kendimi cok kotu hissetdim hic duyamadım hemen dedim sola alın onlarda sola taktılar ayar yaptılar kullanmaya basladım. Pek memnun kalmadım. Sonra gittim dedim konusmaları gene anlamıyorum. Sesini actılar
hatta en son ses acma ayarı budur. Daha fazla bunda acamam son ayar.
Eger memnun kalmazsan kulak ici weririm bunu alırım dedi
Bu sekilde kullanıyorum ama konusulanları ayırt etmem cok kotu. Dewamlı ne ne diyorum : )
Ankara da cok fazla güwenilir yer yok sanırsam
We eger bundan daha iyi olacaksa yeni işitme cihazı almak istiyorum.
Odyo testlerimi ekliyorum yorum yaparken en azından yardımcı olur.
Birde biraz takıntılıyım kulak içi daha iyi olabilir belki ama görünüyor diye takmak istemiyorum. Ondan kanal içi takıyorum.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Söledigim gibi sıkıntım konusmaları ayırt edemiyorum.
asıl konusmaları ayırt edememin sebebi de kulak cınlamam cok olması.
herkeze cok tesekkurler şimdiden hayırlı aksamlar
Uzun zamandır. Forum takipçilerindenim. Ama kısmet bu güneymiş : )
Benim naçizane bir kaç sorum olacak eğer bilgili we ilgili arkadaşlar yanıtlarsa çok sewinirim.
2006 yılından beri işitme cihazı kullanıyorum.
Sağ kulağım iyi duymasına rağmen işitme cihazını sol kulağıma wermişler bende solda başladım bilmeden tabiki
İşitme kaybımın sinirsel we yaşlılarda gorunen cinsten oldugunu solediler.
Yani yaslılıkta yawas yawas işitme duyusu kayboluyor, bende bu yaşta başlamış dedikleri ole en azından.
2006 yılında ilk işitme cihazım “Magnatone” yarı analog yarı digital kanal içi bi işitme cihazı idi hem pc den hemde ben üstünden ayar yapabiliyordum.
6ay öncesine kadar bunu kullandım son zamanlar konuşmaları ayırt edemeyip anlamamaya başladım.
Bende “Si-Ser Ankara İşitme Cihazları” Merkezine gittim.
Testlerimi gösterdim, dedim artık konuşmaları anlamam kaybolmaya başladı.Bi alet istiyorum
Onlarda bana “kanal içi” “Nano 14P” önerdiler. Bende tamam dedim.
Bu arada bende son 2,5 yıldır kulak çınlaması war son zamanlar uğultu + kulak çınlaması şekline dönüştü çok sıkıntıyaşıyorum bundan dolayı
Earnet itme Sistemleri isitme-cihazlari-nano-serisi-kanal-ici
bu linkten görebilirsiniz işitme cihazımın özelliklerini
önce sag kulagına takalım dediler olur dedim ama kendimi cok kotu hissetdim hic duyamadım hemen dedim sola alın onlarda sola taktılar ayar yaptılar kullanmaya basladım. Pek memnun kalmadım. Sonra gittim dedim konusmaları gene anlamıyorum. Sesini actılar
hatta en son ses acma ayarı budur. Daha fazla bunda acamam son ayar.
Eger memnun kalmazsan kulak ici weririm bunu alırım dedi
Bu sekilde kullanıyorum ama konusulanları ayırt etmem cok kotu. Dewamlı ne ne diyorum : )
Ankara da cok fazla güwenilir yer yok sanırsam
We eger bundan daha iyi olacaksa yeni işitme cihazı almak istiyorum.
Odyo testlerimi ekliyorum yorum yaparken en azından yardımcı olur.
Birde biraz takıntılıyım kulak içi daha iyi olabilir belki ama görünüyor diye takmak istemiyorum. Ondan kanal içi takıyorum.
Söledigim gibi sıkıntım konusmaları ayırt edemiyorum.
asıl konusmaları ayırt edememin sebebi de kulak cınlamam cok olması.
herkeze cok tesekkurler şimdiden hayırlı aksamlar