Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir Laptop almayı düşünüyorum, öneriniz var mı?

toshiba kulanıyorum şikayetim yok senelerdir

Tam 1 sene önce HP Laptop Aldım Şuana Kadar HerHangi Bi Sorunda Çıkarmadı Bundan Sonrada Çıkarmaz İnş.. =)

asus al derim..avantajı şudur;

asus firması yıllardır anakart üretimi yapan,bu alanda kendine has teknolojisi olan bir firma..mesela anakartlarındaki soğutma sistemleri bir çok firmada yok..bunun faydası ne derseniz,asus laptoplarında en zorlu işlemler esnasında bile ısınma olmuyor..özel soğutma teknolojisi ile ısınmayı önlemişler fazlasıyla..misal dizinizde kullanırken diziniz terlemez..yada yazı yazarken elinizin,bileğinizin denk geldiği klavyenin altındaki boşluklarda ısınma olmaz..buda bir artıdır..birde kasası sağlamdır..ACER marka laptoplarda iyidir..ancak ısınma problemi var..ama ufak ufak da olsa bir çok detaylı özelliğe sahiptir acer..ha bide asustan sonra toshiba yı öneririm..

aceer üç senedir problemsız kullanıyorumm

Lenovo ,kullanıyorum çok güzel ses kalitesi mükemmel 4 sene oldu bi sorun yok tavsiye ederim...

Önemli Olan sizlerin kaç senedir hangi laptopu Kullandığınız veya sorun vermemesı değil arkadaşlar.

Capri: Öneri Olarak sırala dersen: ASUS - TOSHİBA - SONY VAİO. bunların dısında makıne alma. 10 senelık tecrübeme dayanarak söylüyorum.

Golden süper açıklama yapmıs Asus Hakkında doğru bilgidir. bende asus kullancııyım bu arada. Tavsıye edenler neden tavsıye etıklerını yazmamıslar sadece memnunum sorun cıkartmadı :) bu bır tavsıye olamaz. Asus ve Toshiba aynı teknolji kullanır hemen hemen ama Toshiba ben isim yaptım havasında aynı özellikte olan bir makıneyi 100 tl gibi fahiş fazla fiata satmaktadır. Vaio Çok kaliteli kasalar üretir. ama bir o kadarda pahalıdır. Söz konusu makıne alacaksan ASUS almalısın + sana Hangi makıneyı almanı qerektiğini link vererek yazıyorum. Bu arada Bütcenı söylememissin ama senı uzun seneler götürür. Paraya Kıy Biraz.

VATAN COMPUTER - ASUS - K55VM CORE İ5 3210M-2.50GHZ-6GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2048MB GT630M-BT-W7BAS - Notebook

Not: Laptopun İncelenmiş Linki : ASUS K55VM-SX078D Notebook İncelemesi

Evet arkadaşlar, bütün önerileriniz için teşekkürler. 1 haftalık derin bir araştırmanın sonunda, her ne kadarda burda kimse adını söylemesede Dell N5110 INSPIRON 2. Nesil laptop'u almış bulunmaktayım 1,500 tl lik bir makina. Tabi 22 ay taksitli olunca bana biraz daha pahalıya patladı :D Bu bilgisayarı seçmemde ki en önemli neden, dell müşteri hizmetlerinin yerinde servis olanağını 1 gün içinde gerçekleştirmesi. Bunu yapan başka bi üretici yok. Bende asus ve dell arasında kalmıştım, tüm forumlarda karşılaştırmalı kullanıcı yorumlarını okudum. Asusun da dellinde birbirlerine üstün olduğu konular var tabi, Kimisi asusun kasasını kötüledi, kimisi dellin. Kimisi asusun performansını kimisi dellin performansını. Aralarında çok büyük farklar yok, bu benim kendi gözlemim. Ama asustan uzak durmamın asıl nedeni işletim sistemine yabancı olmam. En iyi yol bildiğin yoldur derler :)

Yeni makinam birebir aşşağıdaki makinayla aynıdır.

v2-62369.jpg

Özellikler
İşlemci TeknolojisiIntel® Core™ i5
İşlemci Numarası2450M
İşlemci Hızı2.5 GHz
Ön Bellek3 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi4 GB
Disk Kapasitesi320 GB
Hafıza (RAM) TipiDDR3
Hafıza Bus Hızı1333 GHz
İşlemci MarkasıINTEL
Ekran Kartı Hafızası1024 Mb
Ekran Kartı MarkasıNVIDIA
VGA Chipset ModeliGT525M
Ekran Boyu15.6 inch
Maksimum Çözünürlük1366 x 768
Optik SürücüDVD±RW
İşletim Sistemi7 Home Basic 64 Bit Tr
Ağırlık2.65 Kg
Ekran Kartı TipiPaylaşımsız Hafıza
Bağlantı ÖzellikleriBluetooth

Kazık yedin demeyin banlarım :D:D:D

Delllendinmi olum!!!! kazık yemişsin hadi hayırlı olsun..:) Sıkıysa banla :):)

Şaka bi yana hayırlı olsun güle güle güzel günlerde virüssüz formatsız kullanman dileğiyle..:) İşletim sistemi eğrimi duruyo ne?:confused::rolleyes::)

kazık:):);)taksitle ancak ,normal sayılır...

Bence Çok fahiş fiata almıssın dostm hiç kusura bakma :) 320 HDD OLumsuz. i5 işlemcinin serisi zayıf + 610m ekran kartı durarken 525lik neyine:D DELL VE ASUS u kıyaslaman baslı basına bır yanlıslık ama hayırlı olsun demekten baska bırsey demeye gerek yok :)

Bide işletim sistemi demissinde lem tüm işletim sistemleri aynı :D Windows Xp Windows 7 ne alaka yanı işletim sistemıne yabancıymıs :D Capri senı bOğarım :D

Üst Alt