Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir özürlü raporu almak istiyorum..?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
selam .a hayırlı akşamlar arkadaşlar

benim sorum ben 2000 yılında devlet hastanesinden alınmış raporum var ve ben tekrar rapor almak istiyorum. sebebi bu yıl alınması muhtemel engelli memurluk için
sayın oturan boğa tek bir raporla bütün işlemlerin hallolması için bir dilekçe örneği vermiş birincisi ben bu dilekçe örneğinin aynısını çıktı yapıp doldursam olur mu
ikincisi işkur sevkiyle mi gitmem gerek
üçüncüsü benim 2005 yılında almış olduğum H sınıfı ehliyetim mevcut o ehliyette raporum gibi geçersiz mi sayılıyor sayılmıyorsa yeni rapor çıkartırken ehliyet alabilir ibaressinin işaretlenmesi gerekiyor mu
bide otamatik vites araç kullanabir die bir seçeneğimiz mevcutmu

sevgilerle

2000 yılında aldığın raporu günümüzde hiçbir yerde kullanamazsın .2006 yılı haziran ayından sonra alınan raporlar kabul görür.tek bir dilekçe ile tüm haklarını gösterir rapor alabilirsin tabikii.H sınıfı ehliyetine gelince kazanılmış haklar geri alınmaz .ehliyetin ömür boyu geçerli.yeni çıkaracağın raporda ehliyet seçeneğini isteme.

teşekkürler vahit ertan kazanılmış hak dediniz 2000 yılında alınan raporda kazanılmış hak değilmiydi bu hükümet raporu diskalifiye etti onuda edebilir die düşünmüştüm..
oturan boğa abi sizde yardım etsenizz

Üst Alt