Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir psikiyatrik teşhis konuldu. Şimdi ikisinden de oran yazılacak mı?

DJ_BORAN

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar, Benim kafam biraz karışık bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.. Şimdi benim sorum şu. Benim daha önceden %45 oranlı atipik psikoz teşhisi ile verilmiş engelli raporum var. Yaklaşıık 17 yıldan fazla olmuş durumda bu teşjis konulalı. Şimdi yeni rapor çıkardım bu sefer Bipolar affektif bozukluk! Ve epilepsi başlangıcı diyorlar. Şimdi bu ikinci rapor süreli verilmiş durumda. Kafama takılan şu. Şimdi bana bir süre dolduğunda psikoz dan ayrı bipolardan ayrı oran verilir mi? Ne anlama geliyor bu. ? Bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun büyük ihtimalle iki tanıdan verilmez epilepsi başlangıcı nöroloji bölümde bakar büyük ihtimalle o bölüm de değerlendirir.Epilepsi başlangıcından onar alırsın diye düşünüyorum .Bir yil süreli olurraporun ikinci yil suresize çevirirler büyük ihtimalle.Sana konan tanının değişmesi tabikide senin sıkıntılarını doktorunla paylaşman neticesinde tanıyı koyması.

2 yıl süreli bir rapor verildi bende öyle düşünüyorum bipolar iki yılda düzelmez çünkü

Üst Alt