Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir rapor çıkartabilmek için ne kadar süre beklemek gerek?

DİRİK

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşım bende tekrar heyet raporu almak için zamanın dolmasını bekliyorum . Hemen müracat edebilirmiyim

Hasatlığınızın/sakatlığınızın ilerlediğini söyleyerek hemen başvurmayı deneyebilirsiniz...

arkadaşkar ben 3 defa rapor çıkardım 3.cü hastane hakem hastenesi yani 4. ye gidilemiyormuş il sağlık müdürlüğü dedki vücudunuzda çok büyük bi değişiklik olmadığı zaman içersimde hakem hastanesine dönderildiyseniz birdaha 4. olraka başka bi hastaneye il sağlıktan sevk vermiyorlar biliginize

bir sorum olacak rapor tarihinin bitmesine 4 ay var rapor oranı %90 altında ama araç almak isteyen arkadaşım yeniden rapor almak için müracat edebilirmi yoksa rapor süresinin dolmasını beklemesi lazım.aracı ailesi kullanacak.

sedatu;

Arkadaşlar tek bir hastaneden aldığınız raporun yenilenmensi için yani aldığınız rapora itiraz ettiğiniz için 1 YIL İÇİNDE sadece 1 KEZ RAPOR ALINABİLİR O HASTANEDEN. İl sağlık müdürlüğüne başvuru yaparak başka bir hastaneye yönlendirilecek o hastaneden rapor alacaksınız.

1 yılı geçtikten sonra aynı hastaneden tekrar rapor edinebilirsiniz. Bu Yönetmenlik gereğidir.Önceden böle bir sistem yoktu. Bilginize

Üst Alt