Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bir tedavi ile hastalık iyileşirse emeklilik iptal mi olur?

Konular
76
Reaksiyonlar
84
Engelden dolayı emekli olduktan sonra hastalık için bir tedavi çıkarsa ya da hastalıkta iyileşme olursa emeklilik ne olur.

Ornek vermek gerekirse: Kişi tamamen gormuyor. Sürekli rapor ve sürekli vergi indirim belgesi ile emekli oldu. Ama sonra teknoloji ilerledi ve kişinin gözleri iyileşti emeklilik hakkı ne olur.

@engellibilgi kişi o günkü şartlara göre emekli olmuş ve anayasal kazanılmış hak elde etmiştir ,tedavi çıksada emekliliği ömür boyu devam eder . ( şikayet ,sahte rapor, hastane ve rapor veren doktor ile iligli inceleme olmadığı sürece)

@NewDay nasıl iptal olur onuda yazdım zaten hocam süresiz rapor süresiz vergi indirimi ile emekli olan biri ileride hastalığı ile ilgili bir iyileşme tedavi vs bulundu bu şahıs emekli olurken böyle bir durum yoktu ve anayasal bir hak kazandi ve bunun iptal olmasıni gerektirenleri yazdım ( ihbar ,sahte rapor ,hastane ve doktorla ilgili soruşturma olur ise iptal olur dahası bir şey olmaz hee birde şu var adam ortopedik engelli örneğin benim gibi sol kolda sıkıntı var gider ağır bir işte çalışır ise radara girer ve SGK kontrele çağırabilir

@AHMET FATİH ERYILMAZ, Ben bir kaç yılda bir bütün internet izlerimi temizliyorum.Cimer de başvurularım vardı silin dedim ben izin vermiyorum verilerimin kalmasına diye.Yok dediler mesaj gönderilirken izin vermişsin o yasa bu uygulamayı kapsamaz diye.Düşmanım var belki normal memur göremezde sıkacaklar bir gün bana.

Üst Alt