Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni bluetoothlu işitme cihazı hakkında bilgisi olan var mı?

HuseyinDoyran

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Dostlar .

Babamda küçüklüğünden beri işitme kaybı mevcut sağ kulağı tamamen duymuyor sol kulağı ise ileri derecede duyma kaybı yaşıyor . Biz de video izleyebilsin tv izleyebilsin diye yeni bir cihaz almak istiyoruz. hangi markaları önerirsiniz ya da ne almasını önerirsiniz yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler

ileri derece isitme kaybiyla yuzyuze konusmalari anlarsa sevinmek lazim:(isitme cihazlarinin bu aparatlari mucize gibi lanse etselerde biz ileri isitme kaybina hicbir faydasi yok.bosuna para verirsiniz. isterseniz deneyin. her markanin var simdilerde bu aparatlar.
bana gore gelismis iyi markalara bakin.eski memnun oldugu markalari tercih ederseniz daha isabetli karar vermis olursunuz.

iyi akşamlar resound ve signia bu konuda yarışıyorlar.kaybına göre deneme yapmanız önerimdir, işitme merkezlerinde demo özellikli cihazlar vardır,satılamazlar ama denemeye verilir, içinde 16 kanaldan 48 kanala kadar kullanım sağlayabilecek bir cihaz izmirdeyseniz denemenizi saglayabilirim

oğuzisitmesanatcısı

once hos geldınızzz.:eek:
deneme cıhaz veren hıc olmadı bana. zaten olsada deneme verılen cıhazları bıze kakalıyorlar bızde yenı cıhaz dıye yutuyoz sanıyodum.
bu demo cıhaz deyımınızı tuttum:eek:cok ıyı bır uygulama.tesekkur ederım sıze bu uygulamayı yaptıgınız ıcın.

ilahi skufe hanım, demo diye cihazın kutusunda dahi yazar ve satılamaz, signia markasında demo cihaz mevcut tüm bayilerde varmı bilemem ama talep ederseniz ve mevcutsa ellerinde deneyin ( denemesi bedava ) tabi firma cihazın geri dönüş garantisi alacaktır orasına karışmam🙂

dedımya ben su demo deyımını tuttum:eek:sıemensı asırı pahalı buluyorum. nıtro olanını vaktınde begenmıstım ama o zaman maddı zorlandım alamadım:(favorı markam resound dermısım:) bı bakayım resoundunda demo dıyenı varsa hıc kacırmam:eek:

ocak ayında 3000 TL civarında Resound marka sıfır bir işitme cihazı aldım. iPhone cihazım ile hiç bir aparat kullanmadan bluetooth üzerinden işitme cihazıma bağladım. Telefon görüşmesi olsun. Müzik dinlemesi olsun. herşey son derece başarılı.

siemens cihazlarda 2px ve üstü 3/5/7 serileri wifi /blouth bağlantılıdır/ resound serisinde 400 ve üstü 500 kodlu ürünler uzaktan erişimle işlem yapma olanagı saglar, 562 serisi misal wifi bağlantısıyla uzaktan erişimle bağlanıp ayar yapılabiliyor, signia seri nx modellerde uzaktan erişim imkanı bulunuyor

demo işaretli satılamayan sadece deneme amaçlı süreli işitme cihazı uzun zamandır var işitme satış firmaları satış üzerine kurulu oldugundan pek demoyu sevmeyiz🤓ama güvenilir bir alıcıysa işte o zmaan denemeye müsade ederiz.cihazı verip getirmeyende olabiliyor😭

haltetmisler bence saticilar bu sagir guvenli degil diye:pinsanlarin guvenli oldugu yuzundemi yaziyormus. nufus numarasini adresini aldiktan sonra:confused:ayrica bi ucret mukabilinde diyordunuz.

aman demonuzda kendinizin olsun dermisim:)zaten hic teklif eden olmuyor deneme vermek icin.

bi karton kutuya inanmamizi istiyen saticinin one surdugu seye bakin.
:eek:

shukufe hanımcım,demo cihaz signiada var evet ama sonuçta firmaya belli bedel karşılıgı gelmekte ve kullanan kişiye enfazla 6ay kullanım saglar.işitme engelli m ve p hastalarda sorunsuz uygulanır.

arkadaşlar piyasada bir çok çeşit işitme cihaz markaları var. piyasada en kaliteli marka hangisidir?

bademağacı iyi günler, signia siemens ve gn resound bu konuda yarışırlar, dilerseniz 05304995809 dan mesai saatleri ve pazar günü hariç yardımcı olabiliriz

Arkadaşlar cihazlarun özellikleri süs biişe yaramıyor karşı tarafın sesine bakın nasıl geliyo doğalmı değilmi anlama nasıl yok blotht yok programlar bi işinize yaramaz yok bilmem kaç kanallı;)

Benim cihaz ana rahat tv programı var hiç işime yaramıyo gereksiz tek prıgram yaptı bana

teşekkür ederim arkadaşlar .otticon nera 2 almaya karar verdim.

Üst Alt