Arkadaşlar merhabalar sizlere birşey danışmak istiyorum burada bilgili abilerim ablalarım vardır diyerekten burada konu açmaya karar verdim. Ben bu sene %60 rapor aldım fiziksel engelden dolayı ve 2024'de EKPSS'ye gireceğim ancak sormak istediğim soru şu ben şimdi 4 yıllık lisans olarak İlahiyat okuyorum hâlen hazırlıktayım ve pekte bana uygun olmadığını gördüm sonrasında biraz geç farkettim ama ikinci üniversite diye bir olay varmış sınavsız şekilde alıyorlarmış bende orada Bilgisayar Programcılığı bölümüne gitmek istedim ama kayıtlar bitmiş ben farkettiğimde. Bölümde değiştirebilirsem İlahiyat'tan en fazla Tarih veya Edebiyat eşit ağırlıkta ise İİBF bölümleri var okuduğum ilde fazla bir bölüm avantajı yok o yüzden bende sözelci olduğum için İlhiyata gitmiştim ancak dersleri ve bölüm çok fazla geldi bana birde sonunda pekte işe girebileceğimi düşünmüyorum hem kolumdaki rahatsızlıktan dolayı imam olamam zaten olmaya meyillide değildim yani benim istediğim aslında V.H.K.İ veya Bilgisayar İşletmeni olarak atanmak o yüzden 2 yıllık açıktan girmek istiyorum ve bu sene sanırsam geç kayıt yapamıyorum artık ama 2023 Eylül'de kayıt yapsam başlasam 2024'e kadar EKPSS'ye önlisanstan girebilir miyim? Baya bir uzun yazdım ama ne zamandır soracağım soramıyorumda bilgi alamadım kimseden o yüzden buraya konu açmak istedim yardımcı olursanız sevinirim.