merhaba. arkadaşlar yazmak istedim konu konu işde. öncelikle yeni işe başlıyan arkadaşlar çalışma arkadaşlarınızın sizi tanımasına izin verin. herkezle muhatap olmayın her çalışma ortamında muhakkak 1-2 dengesiz çıkıyor maalesef. uzak durun muhatap olmayın. benim başımdan şu geçti bir iki 3 derken yere bir şey atmalar bende kaldırmak zorunda kaldım. ve patladım bıraktım işi. tepkimide gösterdim sonrdan aradılar gelde gel gitmedim kafamdan sildim birkere.. şu var her engellinin kendine ait sorunları var kafasının içinde. bunu kimse anlamaz. psikolokmuş arkadaşmış bilmem neeymiş fasa fiso onun bir isteyi var bunu kimse bilmez çünki birkere aklına imkansız olarak yerleştirmiştir. örnek vereyim. yürüme engelli biri koşamaz ben distoni hastasıyım dünyayı verseler bardak dan su içemem. bu örnrği neden olmasın karamsar olma diyenler olucak o yüzden verdim. engelimiz olsada ne bileyim dersmi almalıyız sabırmı etmeliyiz bilmiyorum. ama şundan çok eminim insan oğlu alın yazısını yaşar fakat kaderini değiştire bilir. en sevdiğim kelime yada sözcük ne bileyim