Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni çalışmaya başlayan engelli bence neler yapmalı!

fkrtce

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
merhaba. arkadaşlar yazmak istedim konu konu işde. öncelikle yeni işe başlıyan arkadaşlar çalışma arkadaşlarınızın sizi tanımasına izin verin. herkezle muhatap olmayın her çalışma ortamında muhakkak 1-2 dengesiz çıkıyor maalesef. uzak durun muhatap olmayın. benim başımdan şu geçti bir iki 3 derken yere bir şey atmalar bende kaldırmak zorunda kaldım. ve patladım bıraktım işi. tepkimide gösterdim sonrdan aradılar gelde gel gitmedim kafamdan sildim birkere.. şu var her engellinin kendine ait sorunları var kafasının içinde. bunu kimse anlamaz. psikolokmuş arkadaşmış bilmem neeymiş fasa fiso onun bir isteyi var bunu kimse bilmez çünki birkere aklına imkansız olarak yerleştirmiştir. örnek vereyim. yürüme engelli biri koşamaz ben distoni hastasıyım dünyayı verseler bardak dan su içemem. bu örnrği neden olmasın karamsar olma diyenler olucak o yüzden verdim. engelimiz olsada ne bileyim dersmi almalıyız sabırmı etmeliyiz bilmiyorum. ama şundan çok eminim insan oğlu alın yazısını yaşar fakat kaderini değiştire bilir. en sevdiğim kelime yada sözcük ne bileyim :)

Engelli olmak bence Rabbimin bize verdiği bir imtihan, ben her zaman başıma ne gelirse özellikle sakatlığımla ilgili '' ALLAH '' derim SABIR çekerim çünkü bilirim ki ölüm var bence sende öyle yap yaşadığın her türlü sıkıntıyı Allah diyerek aşmaya çalış sabır çek ve yoluna devam et .. Doğru hayata eksiyle başlıyoruz fakat bu eksilerin elbet bir yerde artıları olucak o yüzden asla isyan etme, üzülme ben fiziksel engelliyim asla koşamaz diyorsun koşmak demek hızlı gitmek değil mi? Öyle yada böyle .. Ben hızlı gidebiliyorum yani koşabiliyorum fiziksel engelli olduğum halde hep böyle aşmaya çalış olayları emin ol o zaman o etrafındakiler bile senin yerinde olmak isterdim der ben bunu çok duydum okul hayatımda iş hayatımda çünkü her zaman çok şükür güçlü durmayı becerdim ve eminim ki sende yaparsın.

Üst Alt