Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Chevrolet hakkındaki düşünceleriniz..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam aRkdaŞLar Yeni ChavorLet aVeo aLLah izin verirSe aLmayı duŞunuyorum GöruŞ ve taFisLeyLernizi payLaşıR sanıS Sevnirim tŞkLer

sen kararını vermişsin şimdi ne desek aklında o kalır git en iyisi onu al :)

ama mitsubishi lancer veya fiat lineada olabilir bence :)

Al al güzel araba.
Bi forum sitesinde çok olumlu yorumlar okudum.
Fiyat performans/donanım bakımından baya iyi bir araçmış.

Sevgili kardeşim bende bir chevrolet kullanıcısıyım aracımı satarsam benimde alacağım araç chevrolet aveo hactbach olur :) kim ne derse desin güzel araba chevroletler :)

tŞkLer arkaDaŞaLar SiZLerDen De oLmuLu göruŞ geLmeSi cok iyi oLdu biraS fasLa yakıyomuŞ:( bu Konuda ne derSiniS

benim chevrolet kalos'ta 1.4, 16valf motor var ve sıralı otogaz sistemi var şehir içinde 21 kuruş yakıyor şehirler arası yolda 17 kuruş yakıyor sence çokmu musti? :)

şimdi baktımda aveo modelinde dizel bir model var sanırım onda da otomatik vites yok..cruze modelinde de aynı durum var..biri var öbürü yok..ben mesela sol ayaktan sorunlu biir olarak otomatik vites almalıyım..ama dizel de olmalı..bu açıdan chavrole benim için sınıfta kaldı gibi..

imkanım olsa hyundai elentra alırım,yeni kasa bi 5 yıl güncelliğini korur normal plakaya satışında değer kaybetmez diye düşünüyorum

gecLerin pRenSi benDe bi opeL vaRdı benzinLi aman aLLahhh:DDD eSpRi bi yana Lpg Den kıSacı KorKuyorum aveo da otomatik viteS te yok oLsa da phaLı oLur hundai bLu aLmayı DüŞündüm bi aRa onada qucum yetemDi::S SaTen kreDi de SkıntıLı eksik var bakaLım naSiL giDeriCeS

Üst Alt