Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni çıkacak olan 2022 engelli maaşı yönetmenliği hakkında

BuKaLeMuN63

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar 2022 engelli maaşı için yeni bir yönetmenlik çıkacağı hakkında söylemler var hem internetten okudum hemde birkaç arkadaştan duydum aklımda kalan bu yeni çıkacağı söylenen yönetmenlikte sadece engelli kişinin gelirine mi ne bakılacakmış tabi bu sadece aklımda kalan ufak bir kısmı artık nekadar doğru nekadar doğru değil onu bilemiyorum sizcede malumdurki bu giibi kulaktan kulağa üflemeler çok oluyor engelli haklarıyla ilgili

acaba aranızda bu konu hakkında bir bilgisi olan arkadaşımız varmı varsa bize bildiklerini paylaşırsa seviniriz veya evet bende biliyoum gerçekten öyle birşey var ama içeriğini bende bilmiyorum gibisindende bir bilgisi olan arkadaşımız varsa bizi aydınlatırsa bu şekilde yine seviniriz :confused::confused:

inşallah vardır böyle birşey biz engellilerde artık ufaktanda olsa neşeleniriz ve hayata dair kendi çapımızda planlarımız beklentilerimiz olur aynı evde yaşadığımız bir yakınımızın aldığı asgari emekli maaşı yüzünden veya aynı evde yaşadığımız bir yakınımızın asgari ücretli çalıştığı için alamadığımız engelli maaşını alırız inşallah

Çünkü okadar çok saçmalıklarla dolu bir ülkede okaadar çok saçmalıklarla dolu yönetmenliklerle yürüyen engelli sorunları varki devlet işine geldiği zaman sen tek başına bir bireysin diyor işinede gelmediği zaman yok sen bir hiçsin deyip kendi kafasına göre şekillendiriyor engelliyi :mad:

benimde kulağıma geldi ama geldiği anda hiç oralı olmadım sadece yine aslı astarı olmayan bir dedi kodudur diye düşündüm ki olsada gerçekten böyle bir çalışma beklentimde yok içeriğinin engellilerin içine ışık tutacak lrhine olacak konusunda hiç ümidim yok bu ülkede hiç bir şey olmaz engellinin lehine

kaldıki daha elimizdekileri alıyor almaya çalışıyor devlet

unuttunuzmu bu suriyedeki olaylar başlamadan önce gündemden düşmeyen konu 2022 engelli maaşlarının aylık olarak verileceği söylentisi bizler bunu konuşup bunu düşünürken maaşlarımız kesilmeye başlandı ve çoğumuzun 2022 engelli maaşları kesildi

Yalandır diyelim ki çıktı ben 24 yaşındayım 4 senedir kpss giremiyorum .engelli maaşı alamıyorum.sgk primimi ödeyemediğim için bakılamıyorum.memur olamadım kafayı yemek üzeriyim..

En kral yönetmelik çıksa fana ne fayda sı olcak söylermisin.ankarada çıkan burda uygulnamıyor...

arkadaşlar benim görüşüm çalışamayacak durumda olan ve kendi geliri olmayan bütün18 yaş üstü engelliler engelli maaşı almaları gerekir yorumu sizlere bırakıyorum

çalışamayacak durumda olan ve kendi geliri olmayan bütün18 yaş üstü engelliler engelli maaşı

benim raporda calışamaz hicbir işte calışamaz yazıyor sanırsam
evet bazı madde koşmuşlar bence calışamayacak durumda olanlara verilcek
evet aylık oalrak ödenmesi icin dilekce yazmışlar

65 YAŞINI DOLDURMUŞ MUHTAÇ, GÜÇSÜZ VE KİMSESİZ TÜRK VATANDAŞLARI İLE ÖZÜRLÜ VE MUHTAÇ TÜRK VATANDAŞLARINA AYLIK BAĞLANMASI HAKKINDA YÖNETMELİK
Resmi Gazete Tarihi: 25.01.2013
Resmi Gazete Sayısı: 28539

evet bazı gazatelerde çyle diyor resmi gazatede yayınlanmış olay bitmiştir

yine toplu maaş kesme durumu sezdim .birde resmi gazetenin bu yazdıklarını kısaca anladığımız dilden yazacak birisi varmı ?

falzla bişey beklemeyin ama o kadarda olumsuz düşünmeyin. yeni çıkacak yönetmelikle bazı düzeltmeler olacaktır. malum seçimler yaklaşıyor. her engelli birey en az 10 oy demek

iyide o resmi gazetemi ne karın ağrısı orda ne yazdığını anlamak için o bölümden mezun olmak lazım a b c d maddeler sıralanıyo ama ne anlatıyo iyi bişemi kötü bişemi gerçi ankaradan engelli adına çıktıysa kesin kötü bişedir :)

dua bu yeni yönetmenlikmi yoksa eskmi 2013 1 ci ayı diyor eskimi acaba

%40-69 arasına 2kat %70auzerıne 3kat maas demek galıba, ama ısterlerse dıkkat!yanı %200-300 ekadar artırma yetkısı var ama genel secımlere daha var yerel secımlerın olacagını zannetmem. ılk geldıklerınde 1kerelıgıne %100 omuştu 10sene oldu bı dah yapsalar keşke...

bu yönetmelik 30 ocakta çıkanın aynısı hiç değişiklik yok rayiç bedelleri falan aynı değişiklik yok

Üst Alt