Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni çipli nüfus kimlik değişimi için neler gerekli?

mmelekk

Yasaklı Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yeni çipli nüfus kimlik için neler gerekli?

Eski nüfus kimliğimi alıyorlar mı? nasıl işlem yapılıyor?
Kan grubu falan gerekli mi?
Engelli sağlık raporu gerekli mi?

Melek en yakın nüfus dairesine eski kimliğin ile git, PTT şubesine yeni kimlik için 24 lira öde 4 tane optik resim ile işlem biter
Biyometrik anla melek

bende agirdan alip degistirmedim. pekmi gerekli acep degistirmek.

2020 yılı itibarıyla işlemler yeni nesil kimlikle yapılacak
Misal hasta oldun muayene edilmez,

GRAHAM BELL
Zaman kaybetme iki yıl önce 18 tl idi, sizin gibi ağırdan aldım ne gereği var var dedim ve 24 tl vererek 6 tl zarardayım

(ben)
vahhh. yumurta kapiya gelmis. aksi gibide lazim oldukta yandik.

hımm...2020 de son demek....unutmuşum tamamen bunu...😌

Zaten her zaman yanıyoruz, zarar bi olsa iyi taksi tuttuk 45 gidiş 45 dönüş iki dürüm bir ayran 30tl ona bayıldım,

Oldu olacak atın ölümü arpadan olsun dedim iki porsiyon baklava yedik o kadar fiyatlı oldugunu bilsem yemezdim garson hesabı bi getirdi 152 TL, 200 tl uzattım 3tl bahşiş baygın baygın köye geldim

(ben)
cok pahalıya gelmıs sana kımlık. gecmıs olsun.
baklavayı yemıyecektın.

hep o yediğin soğuk baklava yüzünden oldu....😹😌

Çipli kimlik alma süresi 2023 e kadar uzatıldı.

Buradan online ödeme yapabilirsiniz
Buradan randevu alabilirsiniz
Ve sizden istenenler;
Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı başvurusu yapmak için gerekli belgeler nelerdir?
Nüfus cüzdanı/kimlik kartı, uluslararası aile cüzdanı, pasaport, sürücü belgesi veya kurumların kendi mevzuatlarında kimlik yerine geçen belge ve bir adet biyometrik fotoğraf ile yapılır.

GRAHAM BELL

Yedik tatlıyı bir bardak su içtim 200tl ne hale geldi, milyon derken bi havası var dı

Üst Alt