Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni ehliyet için sağlık raporu alırken istenen muayene ücreti..?

darkjusticer

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
1
Ehliyetimi yenilemek için aile hekimliğine başvurdum. Doktor KBB muayenesi gerekir raporu verdi ve bana herhangi bir hastahaneden KBB muayenesi olabileceğimi söyledi. Benim %42 işitme engelli kartım var, hastahaneden 50 tl vergi ödemesi yapmam gerektiği söylendi. :confused: Engelliler için de böyle bir prosedür var mı gerçekten ? Benim zaten önceden işitme engelli raporum var. Tekrar muayene gerekir mi ki ?

Son düzenleme:
Devletin yanlış uygulamalarından birisi maalesef. Oysaki özürlü kartımda geçerlilik tarihi sürekli yazmasına rağmen neden resmi kurumlar devamlı bir muayene şartı koşuyorlar ? Neden engelli kartını aldığım sağlık raporlarını referans almıyorlar ?

Askerlik için iki farklı kurumdan 4 farklı odyometrist teşhis koydu. (GATA - Etimesgut) Askerlik için elverişli değildir raporum var artı engelli kartı alırken almış olduğum sağlık raporum var. Neden bizden sürekli para koparmaya çalışıyor bu devlet ? 50 TL Muayene ücreti hangi hizmete karşılık ?

Üst Alt