Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni engelli sağlık kurulu raporu alınca eskisi e-devle ve e-Nabız'dan siliniyor mu?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
633
Reaksiyonlar
363
Yeni engelli sağlık kurulu raporu alınca eski raporlar E-DEVLET ve E-NABIZ dan siliniyor mu acaba?

Hayır silinmiyor hatta itiraz edilen raporlar da goruntulenebiliyor

Sağlık Bakanlığı / Erişkinler için Engelli Sağlık Kurulu Raporları başlığı altında. (E-İmza lı raporlar görülüyor)

sanırım il sağlık müdürlüğüne başvuruda bulunarak sildirebiliyoruz.

Adli tıp raporunu da e devletten gorebilirmiyiz bulamadim.Veya nerden gorebilirz bilginiz varmi bu konuda

Artı_Noksan

Şubat 21 de sağlık kuruluna girdim, e-devlet te daha bir gelişme yok ve eski raporum görüntüleniyor.

ayDÜNYAvazo

Daha raporum çıkmadı, hastanede çıkmış olabilirmi acaba. Bu arada heyete gireli 34 gün oldu.

Hastanelerde SAĞLIK KURULLARI GENEL OLARAK kapalımı acaba arkadaşlar

bende 12 Mart da girdim sağlık kurulu heyetine 10 güne çıkar dediler bir sonuç çıkmadı henüz
sizin daha önceymiş E devlete düşmüyor olabilir mi ? SGK yamı gitmeliyiz acaba

Ayrton_Senna

Benim raporda daha çıkmadı 38 gün oldu. Rapor sonucu aynı çıkınca acaba yeni rapor çıkmıyormu ki yoksa e-devlet mi düşmüyor ki? E-Nabız da yok rapor?

ayDÜNYAvazo Ben 12 mart ta heyete girdim... sonucum daha çıkmadı. SGK ya gittim E devlete düşmedi belki diye
henüz sonuç çıkmamış denildi 2 ayı bulabiliyor dediler hatta ülkenin şu salgın vs durumlarından belkide daha geç deniliyor

benim 2010 tarihli sürekli yüzde seksen engelli raporum e devlette
neden çıkmıyor e nabızda var ama e devlette gözükmüyor ?

derbeder47

Senin raporun E-RAPOR değil. Ondan dolayı e-devlette çıkmaz, ama E-NABIZ da ise rapor bilgilerin görüntülenir( RAPORUNUN TAMAMI e-nabız da görüntülenmez)

RAPORUN ESKİ OLDUĞU İÇİN E-DEVLETTE GÖRÜNTÜLENMEZ.

@derbeder47

1 veya daha fazla alınan engelli raporları "E-DEVLET" de görüntülenirmi? E-Devlet diyorum sadece e-devlet sitesi için.

E-Devlet'te görüntülenirmi?

E devlette görüntülenirmi?

ALDIĞIMIZ BÜTÜN RAPORLAR e-devlet'te GÖRÜNTÜLENİRMİ?

Son 2 raporumda E-DEVLET ve E-NABIZ da görüntüleniyor. (PDF OLARAK ve 2 side E-RAPOR ZATEN)

Haziran 10 da heyete girdim bugün sisteme düşmüş.

Üst Alt