Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Focus Hecbek 1.5 için LPG önerir misiniz?

ela23

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim .. çünkü gereksiz bilgi çok topladım her kafadan ayrı ses çıkıyor.
Sorum şuki yeni focus benzinli araç lpg takılırsa sıkıntı çıkar mı ? kimisi km si 7 binlere çıkmadan yapma diyor kimisi yeni focusa önerilmiyor diyor kimisi hiç olmaz diyor vs.vs.vs Araç aşırı çok yakıyor km de nerdeyse 1 tl gibi

Yaptırmış biri varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim..

ela23
senin yerinde olsam facebook ta ford-focus gruplarına dahil olarak bu sorunu orada aktif kullananlardan bilgi alman daha faydalı olacaktır.

Her arabaya lpg takılır ama hepsi verimli olmaz, devamlı sıkıntı çıkarır.
Focus un hangi motor 1.0 ? 1.6 ? bunları yazarsanız daha dogru cevaplanabilir.

Keşke arabayı almadan önce buraya yazıp bilgi alsaydınız.
Eğer çok km yapmıyorsanız, yılda 10 bin km üzeri lpg ye falan gerek yok bence.

Eskisi gibi LPG takmak için motorun açılmasını beklemeye gerek yok ancak illede LPG taktırıcam diyorsanız bence Ford Yetkili Servisine sorun bu konuyu en iyi onlar bilirler sana hangi marka LPG Taktıracağın konusunda da yine en iyi onlar yardımcı olurlar. forumlarda sorduğun sorulara herkes farklı cevaplar verir ve kafası karışır insanın.

cevaplayan herkese çok teşekkürler motor 1.5 biz bayiden alırken satıcı saolsun laf canbazlığı yaptı :) çok yakmaz gideceğin mesafe az 1 depo sende 1 ayda bitmez gibi bizde o yüzden alırken fazla lpg olayını araştırmadık. Şuan km de 1 tl gibi yakıyor. Pendikten kurtköye gidiyorum yaklaşık 12 km gibi gittiğim mesafe az ama hergün 50 tl atıyorum buda çok yordu

dediğiniz sayfadan yetkılı servisi bulup aradım takmıyoruz dedıler 2018 4 silindir olanlara takılıyormuş. benim aldığım 2019 3 silindir :S

o zaman size önerim bir otomotivci ve 10 senedir 1.4 benzinli ford kullanan biri olarak tavsiyem benzin fiyatına göre 10 lt koyun yani 70 tl lik akşam aracınızın ön tarafı biraz havada kalacak şekilde park edin asla boşta aracınızı çalıştırmayın ve kırmızı ikaz ışığı yani 20 km kaldı ışığı yanmadan benzin almayın faydasını göreceksiniz çünkü sizin ki benzin filtresi ve şamandıra aldatması asla km de 1 tl yakmaz 40 - 45 kuruş civarı yakar

ahmet2834

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Bir bakıma dediklerinizi zaten uyguluyorum boşta çalıstırmıyorum benzin tam bitmeden doldurmuyorum. Bizde anlamadık bu durumu cidden çok garip 100 tl bile atsam 2 gün taş catlasın 3 gün gidiyor :S

ela23

Kuruş hesabı yapmayın bence.
Önce ortalama yakıt tüketim değerinizi (litre olarak) ve ortalama hızınızı yazarmısınız _?
Yol bilgisayarında bu degerler yazar.

Üst Alt