Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Grip Virüsü H3N2’den Korunma Yolları

ugir

Aktif Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
H3N2 Virüsü nedir?
[FONT=Arial]Son günlerin en çok konuşulan H3N2 Virüsü büyük bir hızla yayılmaya devam ediyor.[/FONT]
[FONT=Arial]Bir grip çeşidi olan H3N2 Virüsü Türkiye’de büyük bir salgın olarak dolaşıyor.[/FONT]
[FONT=Arial]Bu virüs bulaştığı kişilerin vücutlarını mikroplara karşı savunmasız bırakarak kişinin ağır bir hastalık sürecine girmesine neden oluyor. Halsizlikten yatağa düşüren hastalıktan dolayı insanlar hastanelere koşuyor.

[/FONT]

H3N2 Virüsü’nden Nasıl Korunulur?[FONT=Arial]Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar bu hastalıktan korunmak için ilk adımın;

• Sık sık ellerin yıkanması,

• Hapşırıp öksürürken ağzın ve burnun kapatılması,

• Toplum içine çıkılacaksa maske kullanması olduğunun altını çiziyor.

• Bunların dışında bazı bitkilerin de bu hastalığı önlediği belirtiliyor.

• Hastayken antibiyotik kullanmak yerine boğazı rahatlatacak pastil, limon ve baldan yararlanılmasını öneren uzmanlara göre,

• Bol miktarda C vitamini almak da gribe karşı büyük bir kalkan oluşturuyor.

[/FONT]

[FONT=arial]Bağışıklık sisteminizi güçlü tutarsanız kolay kolay grip olmazsınız...Kelle paça, işkembe ve tarhana çorbalarını için, ev yoğurdu yapın, ev turşusu kurun onu tüketin. Bunlar doğal probiyortik, vucuda faydalı bakteriler... Eğer bunları yapamıyorsanız probiyotik kapsüller var onlardan da alıp kullanabilirsiniz. Ben bu dediklerimin hepsini yapıyorum ve çok şükür grip bana uğramadı, önlemini alacaksın ki hastalanmayacaksın...[/FONT]

Üst Alt