Edindiğim bilgi.
Merhaba arkadaşlar, açtığım konu başlığında x firmada çalışırken vergi indirim belgesi aldıktan sonra farklı bir işyerine geçtigimizde vergi indirim belgesi yenilenicemmi diye sordum sağolsun arkadaşlar cevapladılar bunun üzerine bende devletten internet vergi dairesinden online olarak " Vergi indirim dilekçesi oluştur. "Kısmından dilekçeni oluşturdum. Ve biraz zaman geçtikten sonra tekrar 189 aradım durumu anlattım. Ben onlıne olarak başvuru yaptım dedim hanımefendi de o başvuru ilk müracaat için dedi. (İlk kez vergi indirim belgesi için başvuru için dedi) siz istanbul vergi dairesi başkanlıgından sadece yazı alacaksınız dedi bende yalnış yaptığımı düşünerek " Vergi dairesi başkanlığı engelliler servisine gittim orada ki hanım efendiye durum yukarıda izah ettiğim aktardım şekilde aktardım. Oda sistemden TC mi girerek evet siz zaten internetten baivurmuşsunuz 1 ay sonra işverenin ekranına düşer bende tekrardan sordum emin olmak için 189 aradım oradaki hanımefendi bu online başvuru ilk müracaat için dedi benim yaptığım online başvuru doğrumu yalnışmı diye bu başvuruda sıkındı yok dediğim gibi 1 ay sonra işverenin ekranına düşer dedi.
Sonuç olarak internetten başvuru hem ilk müracaat ve vergi indirim belgesi olup ta farklı işlerine girip vergi indirim belgesini yenilemek içinde kullanılıyor edindiğim bilgi bu yönde