Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni işe başlayacağım yere vergi indirim belgesini vermeli miyim?

lordert

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
20
yarın yeni işe başlayacagım maaşım asgari ücret vergi indirimi için iş yerinden çalıştığıma dair belge alıp vermelimiyim vergi dairesine malum asgari ücretten vergi kesilmiyor ama engelli emekliligi için basvurmalımıyım acaba vergi indirimine yoksa başvurmasamda prim ve yılım doldugunda emekli olabilirmiyim

evet vermeniz gerekiyor iş yeri sizden talep edince gidiyorsunuz kimlik fotokopisi ve işyerinin verdiği evrak ile

Vergi indirimi raporu

Ben 2013 yılında basvurmuştum vergi indirimi raporuma süresiz raporum mevcuttu süresiz vergi indirimi gelmişti lakin sanırım ben orjinal vergi indirimi raporumu ya eski çalıştıgım işyerine verdim yada almadım şuan gidip orjinal vergi indirim raporumu vergi dairesinden alabilirmiyim malum emekli oldugum zaman sgk ya basvuruda gerekli olucak vergi indirimi belgesi

lordert

Vergi dairesine iş değişikliği bilgisini vermeniz yeterli. Yeni iş yeri bilgisi girildikten sonra sıkıntı olmaz. Bende başka yerde iken almıştım. Sonra farklı yere başladığımın bilgisini verdim. Yeni iş yeri ik sında gözüktü.

Alman
Benim Bir Sorum Olacak 6 Ay Önce Engelli Raporu Aldım %87 Malulen Emeklilik İçin Başvuru Yaptım Ancak Ret Geldi Vergi İndiriminden Emekli Olmam İçin 4 Yıl Daha Çalışmam Gerekiyor Acaba İş Yerine Girerken Engelli Kadrosundan Girmeme Gerek Varmı Yoksa Süre Dolunca Direk Vergi İndirim Kağıdımı Alıp Emeklilik İçin Başvuru Yapabilirmiyim Cevabınız İçin Şimdiden Teşekkürler

Üst Alt