Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni işyerime vergi indirimimi bildirmedim. Bu ileride sorun yaratır mı?

cevdet_öztürk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1 yıl önce vergi dairesinden yüzde 40 sürekli raporumla vergi indirimini aldım ve işyerime yazı geldi vergiden 3. dereceden muaf olduğuma dair şimdi ise iş yerimi değiştirdim ve normal işci gibi çalışıyorum engelli statüsünde deyil ve vergi muafiyetlimi bildirmedim bu şekilde çalışmaya devam edersem ileride emekli olacağım zaman engelli statüsünde emekli olabilirmiyim. işyerime bildirmek zorundamıyım eğerki bildirirsem işimdende olma korkum var işimi seviyorum ama erkende emekli olmak istiyorum

lütfen bu konuda beni aydınlatır ve yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Bildirip bildirmemeniz sizin karariniz SGK girişimiz 1ekim2008 den önce ise priminiz dolduktan sonra erken emeklilik için baş vura bilir siniz yeni iş yerine bildirmeniz gerekmez fakat bildirir iseniz maaş ta ufak bir artis olur sizin karariniz vergi indirimi süreli değil ise omur boyu gecerlidir

Üst Alt