Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni işyerinde vergi dairesi farklı. Vergi indirimi nasıl uygulanacak?

LorDReaL

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Allah herkese nasip eder emekliliği bir sorum olacaktı şuan büyük mükellefler vergi dairesine bağlıyım vergi indirimim oradan var yeni iş yerine başlayacağım fakat yeni işyeri kaydı fatih bağlı vatan caddesine emeklilikte vergi indirimi nasıl anlarlar SSK
ben sordum büyük mükelleflere kaydınızı o tarafa göndeririz dediler bu nasıl oluyor bilgisi olan varmadır?
tekrar vergi indirimi için mi müracaat etmeliyim?

LorDReaL

Vergi dairesi açısından yapacağınız bir şey yok. Tek yapmanız gereken şey vergi indirim hakkı elde ettiğiniz vergi dairesine gidip "artık xxxx işyerinde çalışıyorum. Bana vergi indirim hakkımın olduğuna dair yazın verin ki yeni işyerimde vergi indirimi uygulanabilsin" deyin. Onlardan alacağınız yazıyı işyerinize verdiğinizde onlar da maaşınıza vergi indirimi uygulayabilir.

Bu bağlamda SGK ile zaten bir işiniz yok.

Bülent demek isteğim şuydu aslıda ben büyük mükelleflerden vergi indirimim var SSK emeklilikte biliyorsunuz vergi indirimi soruyor
Sürekli mi diyet teyit ediyor vergi dairesine ben mükelleflerden aldığım vergi indirimi hak kazanmışım emekliliğime 200 gün kaldı şimdi
vatan caddesine girersem bir sıkıntı olur mu emeklilikte SSK kime soracak vergi indirimini yada raporun süreklimi kafam karıştı

Kafanız karışmasın. Gönderilen bütün vergi indirimi oranları Maliye sağlık yüksek kurulunda sonuçlanır.

Üst Alt