Arkadaşlar yeni kimlik kartı çıkartmak çok zor 199 dan randuvu almak , internetten randevu almak çok zor yani alamıyorsunuz sıralarda izdiham var ben en son çare olarak direk randevu almadan nüfus müdürlüğüne gittim aşırı derecede kalabalıktı ordan sıra numarası alıp kimlik çıkartmak istiyordum fakat sıra numarası almakta çok zor sıra numarası veren makina sürekli hata veriyor en son aklıma şefin yanına gitmek ve engellilere öncelik veriyormusunuz diye sormak aklıma geldi iyiki de sormuşum evet engellilere öncelik var dedi ve çok güzelde oldu eşim , çocuğum ve benim için kimlik kartı için başvuruda bulundum ve hemen ilk sıradan işlemlerimi yaptırdım.
Bunu siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim sizlerde yeni kimlik kartı çıkartmak isterseniz nüfus müdürlüğüne gidin ve engelli kartınızı gösterip işlemlerinizi kolayca yaptırabilirsiniz
Bunu siz arkadaşlarımla paylaşmak istedim sizlerde yeni kimlik kartı çıkartmak isterseniz nüfus müdürlüğüne gidin ve engelli kartınızı gösterip işlemlerinizi kolayca yaptırabilirsiniz