Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni kurulan tekerlekli basketbol takımımız için tekerlekli sandalyeye ihtiyacımız..?

Metas63

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bizler Şanlıurfanın Ceylanpınar ilçesinde tekerlekli sandalye basketbol takımını kurduk (bkz)
ve inşallah şirin ilçemizdeki sosyal faaliyetlere engelli bireylerimizin katılmasını sağlamaktır tek amacımız.
Ama bilindiği üzere ilk etapta Tekerlekli sandalye basketbol oyununun olmazsa olmazlarından olan tekerlekli maç sandalyelerine ihtiyacımız vardır.
aklımıza ilk gelen Spor faaliyetlere her zaman destek olan TESYEV kuruluşundan yardım istemek oldu. Bu konuda bilgisi olan sizdeğerli dostların ilgi ve bilgisine ihtiyacımız vardır. İnşallah Sayın Yavuz KOCAÖMER beyefendi ve Tekerlekli sandalye basketbolu ile ilgilenen diğer arkadaşlarımız ellerinden gelen desteklerini esirgemezler.
Bu güzel sitemizin formundan Tüm tekerlekli sandalye basketbolu oynayan arkadaşlarımıza da seslenmek istiyoruz. Ellerinizde bulunan fazladan basketbol oynamaya müsait tekerlekli sandalyelerinize talibiz. cebesk2009@hotmail adresinden irtibata geçebiliriz. Herkese iyi akşamlar diliyoruz.

iletişim ilgilerini internetten çok rahat bulabilirsin mutlaka ilgileneceklerdir sizinle google tesyev yazman yeterli

info@tesyev.org ve 0212) 274 10 32 - (0212) 274 11 71 numaralarından Berrın hanım ya da gulderen hanım ıle gorusebılrısınız.

Tesyev artık sandalye vermiyor .yavuz kocaömere defalarca söyledim fon yok bizim de gücümüz belli dedi sene başında bir kaç kez söyledim .bana sürekli özürlüler yasasının 33. Maddesine göre gençlik spor müdürlüğünün bu malzemeleri bize vermek zorunda olduğunu söylüyordu.araştırdım daha bu maddeden bir şey alan yok yazılarını okudum en çok eleştirdiği şey bu madde niye uygulanmıyor diye.
Geçenlerde yine msj attım birazda sitem ettim çünkü bizim mağdur olduğumuzu biliyordu kaç aydır bizi kullanan insanları biliyordu , özellikle benim engellileri kullananlara tepki verip basketbol oynayamadığımı çok iyi biliyordu ve hak da veriyordu mağdura el uzatacağını bekledik hep arada sırada da hatırlatmıştık ve bu yasadan bir şey çıkmayacağını bile bile bizi geçiştirdiği hissine kapıldım artık
bana cvbı çok sinirliydi ben 700 tane sandalye verdim öyle gelişti bu spor vermeyince kötü oluruz zaten .klup kurcaklar sponsorunu da bulur ,yasa işlemiyorsa ben napıyım git onu yasa yapanlara sor ,biz ne yaptığımızı biliyoruz diye gerçekten sinir bozucu ve beklemediğm bir cvb aldım
bende dedimki o 700 sandalyenin en az 100 tanesi kullanılmıyor ve depoda çürümeye terk edilmiş ,ayrıca kaç tane engelli klübü sponsor bulabilmiş hocam dedim ben hissettiklerimi söylüyorum ve sizi bizim engellilerin sesi olarak gördğüm için nerde yardım ihtiyacı olan bir engelli var ona dikkat edeceğinizi umarak msjlar yazdım ama pek dönüp bakmadınbız ondan biraz kırıldım dedim herkesi kendim gibi sanmışım meğer
sonra bana kızdı bana bir daha msj atma terbiyeli ol dedi faceten sildi
maalesef benim artık kimseye güvenim kalmadı arkadaşlar .kimsenin arkasından konuşmayıp dobra dobra konuşmak ve yüzüne sölemek terbiyesizlikse ben terbiyesiz olmaya devam edicem . Engelli olmayanların engellileri anladığı masalına artık inanmıyorum .
Benim ve arkadaşlarımın basketbol hevesini kıran bizleri kendi menfaatleri doğrultusunda spor adı altında kullanan söz konusu klüpleri ,kullanılmayı red ettiğimiz için bir şehirde basketbol oynayamamızı seyir eden insanları , yeni takım kurma girişimlerimde bizleri desteklemeyen ve bizim içimizdeki basketbol sevgisini görmezden gelen insanları kınıyorum
bizim suçumuz boyun eğmemek doğruları söylemek oldu çıkarcılar namlarına nam kattı teşekürler

Üst Alt