Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni memur banka promosyonunu ne zaman alır?

ihsanoz

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.

Meb de göreve yeni başladım ancak bu banka promosyonunu yeni başlayan memur alabiliyor mu ?? Alan var mı?? Yada ne yapmak gerekiyor bilgisi olan varsa yrdımcı olabilir mi??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alıp almamanız çalıştığınız kurumun bankayla anlaşmasına göre değişir. bizim kurum üç yıllığına sözleşme imzaladı. promosyon 1500 tl idi. her yıl 500 verecekler. gelen gidenler olursa hakkını alabilsinler diye bizimkiler böyle düşünmüşler ve anlaşmışlar.

msait19

Anladım demek ki biz alamayacağız .)

Teşekkürler.

ihsanoz
alabilirsin şöyle ki işe girdiğin tarih den iti baren banka ile olan sözleşme tarihi bitene kadarki kısmı alabilirsin..

bülent yalçın

Anladım peki bunun başvurusu bankaya mı yoksa kuruma mı yapılması gerekiyor??

kurumunuz iş başladığınızda banka dan hesap açtı ise, bu promosyondan giriş tarihine göre yıl içerisinde yapılacak promosyon ödemesinde size de ödeme yapılacaktır.

işyerinize de hatırlatın promosyon ödemesinin yapılacağı ay sizin adınızı da promosyon ödeme listesine yazsın ve bankada bankada açmış olduğunuz maaş hesap açma tarihinize göre ödemeyi yapar...

Üst Alt