Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hangi kurumda olduğunu yazmamışsın kardeş. sana şunu söyleyebilirim; hangi kurumdaysan MEMUR-SEN'in o kurum ile ilgili sendikasına gir. genel yetkili sendika onlar. 1 milyona yakın üyesi var.
Yeni memurluk ilk heyecanlar siyasi görüşüne hangisi uyuyorsa ona gir derim şu sıralar hiç bir sendikaya üye olmada derim meb de memurları adamdan saymazlar o yüzden ne yaparsan yap hayal kırıklığı derimde derim.
MEB de sendikanın pek etkisi yok..öğretmen kadrosu dışına faydası da yok zararı da.. sendikalar kamunun siyasi aynasıdır.. kendi siyasi görüşüne yakın olana girebilirsin.. benim gibi bağımsız düşünürsen TEÇ-SEN var. sadece Memur ve Hizmetliler üye olduğu ama en iyisi sendikadan uzak durmak..
Ben de sendikaların faydasına inanmayanlardanım. En güzeli 657 sayılı devlet memurları kanunu aç iyice oku, görev tanımını öğren, izin yönetmeliklerine vakıf ol, özlük haklarını iyice öğren, kendi göbek bağını kendin kes. Ben öyle yapıyorum hepinize de tavsiye ederim.
Engelli hizmetlinin karşısında duran.Engelli hizmetlinin memurluğa geçişi için uğraşan sendika oluncaya kadar eğitim dalındaki sendikaların hepsini Protesto ediyorum vede hiçbirine üye olmuyorum.Çalıştığım okuldakilerde sendikaya üye ol dediler.Aynısını onlarada söyledim.
ZAFERKEN 3 Aydır ülkede OHAL var. sence böyle bir gündem yoğunluğunda bu işin hemen olacağını düşünmek biraz fazla iyimserlik olmaz mı..?? ben Eğitim-bir-sen ilçe başkan yardımcısının yanında çalışıyorum ve gayretlerini açık bir şekilde görüyorum. işin bitmesini bekleyip üye olmaktansa, böyle bir hak talep edilirken bu insanların yanında olup destek vermek daha doğru değil mi..??
ankiloz sen görüyorsun gayretlerini ama ben göremiyorum.İşte aradaki fark bu. Yaptıkları olayları bize göstersinlerki bizde destekleyelim.Cumhurbaşkanı ne demişti; Vatandaşım OHAL'den etkilenmeyecek.