Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Nano Teknoloji İşitme Cihazları hakkında bilgisi olan var mı?

ERTMEN

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
bu earnet firmasının reklamında yeni nano teknolojisi cihazlar çıktığını duydum ve reklamlarda gördüm biraz araştırdım ama net bilgi elde edemedim.
Bu cihazlar kulakçınlamasını tamamen ortadan kaldırıyormuş cihaza cip yerleştirerek yani bir nevi sesi sesle kapatıyoruz diyorlar ben pek birşeyleri bekiştiremedim.
Bu yeni nanao teknolojisi cihazlarda tercübe ve bilgisi olan arkadaşlar bilgi ve tercübeleri paylaşabilirlermi.
Ben çok ileri dereceli bir işitme engelliyim şu anda hala anaalog kullanıyorum yeni cihaz almak istiyorum ve sitedeki bilgilerinizi not aldım fakat bu nano teknolojisi hakkında bilgide elde etmek istiyorum

bende nano diye bana lay lay loom şarkını okuttular...

çınlamayı yok etmek mümkün değil tıp bulamadı daha.. ancak çınlamayı bastıra bilirler... onuda yapiyor diye aldım nano teknoloji starkey..

yazdıklarınız bende yok...

peki aldığınız starkey çınlamanızı azalttımı
yani varmıydı çınlama
ben çok ileri dereceli bir işitme engelliyim 11 yıldır analog kullanıyorum maddi imkansılık yüzünden şimdi dijital cihaz almak istiyorum bunun işin araştırma yapıyordum nano teknolojisi cihazları gördüm ondan sonra bu siteyi bulunca üye oldum burda bayağı dijitaller hakkında bilgi topladım ama nano hakkında pek bir şey dek gelmedi bu yüzden böyle bir bilgi toplamak için bu başlığı açtım

Nanon demek cihazların entegre ve transistörlerin küçülmesi demek. Starkey'e has birşey değil. Tüm dünyada ve elektroniğin her dalında kullanılıyor. Özet olarak 500 transistör kullanıp 50cm boyunda bir devre yerine nano teknoloji ile küçültüp 1cm mikro çip hale gelebiliyor.

bence bizim ileri cok ileri isitme kaybi helede cinlama varsa kisirdongu.... biyeri duzeltcem diye biyeri bozmak
ses duyarken cinlama rahatsizlik vermiyor hatta hatta sese odaklanip anlamak isteyince nerdeyse unutulur gibi oluyor en azindan
analoglar sesleri suzmediginden ileri kayiplarda konusmayi anlamak zorlasiyor bazilarinda imkansiz hale gelebiliyor
ee dijital cozum diyoruz o da sesleri suzdugunden konuusmalari daha guzel anliyabiliyoruz ama sesle baskiladigindan cinlamalari daha cok hissediyoruz
peki isitme cihazlarina cinlamayi bastirmak icin konulan ses programi ne ola.... o seslerde bizlerin anlama oranini dusurur kanisindayim
kucultmeleri guzel bisi nano mano valla ses duymak konusmalari anlamak icin boynuma davul olsa asarim ne careki olanaksiz
bizler nano mano cinlamayi maskeleyen cihaz masallariyla uyuyupta cepteki paralara veda etmek dursunda enayi olmayalim masallara inanip
bunlar hepsi pazarlama stratejisi gibbbbi

Üst Alt