Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Nesil Koltuk Değneği / Kanedyen Modelleri

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

Bu modelin ergonomik özellikleri hoşuma gitti , kullanan arkadaşlar bu linkten ayrıntılarını inceleyebilir The Millennial Underarm Walking Crutches

Koltuk değneğinden kanedyene dönüşebilen , katlanabilen bir model ...

[SIZE=3][FONT=Times New Roman][/FONT][/SIZE]

Katlanabilen Koltuk Değneği

Flamingo Modeli ... Tam olarak çözemedim ama görüntüsü çok hoş :confused::)

Enteresan ve çok renkli bir model , parçalar lego gibi birbiriyle değiştirilebiliyormuş

Bunlar göründükleri kadar sıradan kanerdyenlerden iyi ise, çok hoş.

Bunların mp 3 calarlısı yokmu ? Değişik modelleri var, resimler için teşekkür.

peki bu flamingo ve altındaki resimde bulunan kanedyenlerden Türkiye satışı mevcutmu?

Ben yabancı bir sitede görmüştüm . Az önce tekrar Google'dan baktım da Can Güvenir adında bir Türk tarafından dizayn edilmiştir diyor :) Daha geniş zamanımda araştıracağım bakalım Türkiye'de var mı :)

Can Güvenir'in kişisel bloğu varmış ; can guvenir: flamingo crutch
Uluslararası ödüllü endüstriyel tasarımcı imiş kendisi :) İletişim bilgileri , telefonu mevcut . İrtibata geçebilirsiniz.

Yardımın çok teşekkürler Sema,

Mail attım nasıl temin edebiliriz diye, sağolsun hemen döndü henüz üretime geçilmemiş :(

Merhaba arkadaşlar ,

Buraya yazmayı unutmuşum. Geçen yıl internette dolaşırken buradaki yorumlarımızla karşılaşınca Can bey ([FONT=Times New Roman][SIZE=3]Profiline Bak: Canguvenir - Engelliler.Biz Platformu) [/SIZE][/FONT]sitemize üye olmuş , bana mesaj yazıp teşekkür etmiş , henüz üretici firma arayışı içerisinde olduğunu söylemişti.

Seyhan , sağlamlık açısından ben de çok güvenilir bulmuyorum piyasadaki ürünleri. O yüzden Ottobock'tan şaşmıyorum , rahatlıkla tavsiye edebilirim (kanedyen için gerçi)

Sevgiler...

vyazan;

2010 da açılmış başlık üretimi olmayan bi şeyi habermi yapmış arkadaş..
Hımm güzelmiş... Olmayan şey güzel olsa ne olur.

Bu arada değneklerin tutcak yerinin sert plastik olmadığı bir marka değnek varmı bildiğiniz?

tekerlekliden kurtulup koltuk değneklerine terfinin zamanı gelmişşş çok hoşlarrr :eek:

Görüntü olarak çok güzel acaba kullanışlımı. Ben normalde kullanmıyorum fakat denize girip çıkarken yada gece ortezimi çıkarınca yada kışın karda buzda mecburen destek alıyorum kanedyenlerden. Bende Ottobock dan şaşmamak gerek diyenlerdenim.

sema hanım ben blogdaki kişinin cep telefonundan şıu an itibari ile aradım katlanabilir koltuk değneyini sormak için öyle bir şeyim şu an olmadığını üretim aşamasında oldugunu söyledi ama resimdeki bayanda var sanırım

almanyadan 2 çift benzerini getirdim resmide var nerden ekliyeceğim bilsem eklerim arkadaşlar

İlk eklediğim modele baktım satışı $90 olarak Independent Living Centre NSW | Millennial Underarm Walking Crutches buldum.

İlginç bulduğum ürünleri farklı farklı sitelerden derleyip toparlamıştım. İnternete dalıp tekrar araştırmam lazım diğerlerini :)
Flamingo modeli ise malesef üretime geçilmedi diye biliyorum.

çerkez2000 fotoğrafı bana atın veya ilgili arkadaşa gönderin ekleyelim.

Hoş olmuş :)

Kullananlar için iyi bir alternatif ve seçenek olmuş....

Üst Alt