Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni nesil Nokia 3310 telefon hakkında bilgisi olan var mı nasıl🙂
TV'de bu telefon Nokia 3310 (100 lira)
Tanıtım yaparlar.
telefona ihtiyacım var o yüzden bu nasıldır bilgisi olan var mı sipariş vereyim mi?
gören hakkında bilgi sahibi olan varsa lütfen cevap yazın teşekkür ederim
1. Televizyon dan bisey almak hic iyi bir şey değil bozuk çıkma ihtimali çok yüksek belki telefon bile yollucaklari meçhul bircok kisiye bos kutu yada salatalık havuç gibi şeyler yollayip dalga geçiyolar cok kisi biliyorum öyle para iadesini kimine keriz deyip yollamyolar kimine de bi ay dan kisa surede iade etmiolar
sordugun tel Telefon vatan gbi teknosa gbi yerlerde 500 tl
2 . Telefon pek fazla özellikleri önemsemiyosan güzel ama servis sıkıntısi var mı yokmu bilmiyorum
Daha güzel telefon bakmani tavsiye ederim bnm fikrim piyasada fiyati 500 tl olan telefon 100 tl ye satilyosa bu beni dusundurir gercegi degil maketi ni yollarlar o fiyata.. tel güzel alan kisileri gördüm vatan teknosa da. .
A101 bim e telefon gelio 500 tl vestel venus para skntin yoksa ordan al en azindan bozulunca bildigin gordugun yer verrsin ilgilenirler hadi olmadı telefoncilardan al tv ye sakın bulasma teknolojik şeyler için yalniz06
Akıllı telefon kullanmak istemeyenler için güzel bir tercih. 2 mp kamerası bile var. Fazla bir özelliği yok, Bluetooth olabilir. Min. fiyatı 549 lira. 100 lira gibi bir fiyata satan varsa kesinlikle almayınız. Teknosa ve Bimeks gibi yerlerde şimdilik bulunmuyor. İleride olabilir. Carrefoursa'nın bazı marketlerinde satışı var görünüyor.
Tv üzerinden saçmasapan kanallardan sipariş vermeyiniz tamamen dolandırma olaylarının döndüğü bir çevre ve halen RTÜK bunlara el atmamış artık hangi bakan veya millet vekili bunlardan indiregandi yapıyor bilemiyorum. İnternet üzerinden ise alışveriş yapmak günümüzde çok yaygınlaştı güvenle alışveriş yapabilirsiniz yalnız bilinen sitelerden popüler olan sitelerden alışveriş yapınız ummadığınız fiyata size ürün satmaya çalışan sitelerden uzak durunuz.