Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni nesil şarjlı pil kullanılan işitme cihazları

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
oncedende vardı sarjlı pıl kullanılan cıhazlar ama pek memnun olan yoktu galıba ben kullanmadım.

su ısıtme cıhazı pıllerınde bı kalıte yok bu sıralar:mad: 60 lıra verıp bı kutu pıl alıyorum bıtıverıyor tek kulak kullansamda. ne bu cıhaz dunya para verıyoz bıde durmadan pıl parası.

yenı bır ısıtme cıhazı almayı dusunuyorum bu sıralar. bellımı olur belkı bu chılıden daha ıyı duyuracak konusulanları:eek:zaten ıdıscı odyocu bu senın kaybına yetmez dıye satmadı cıhazı.daha yuksek cıkıs gucu olanlardan almayı dusunuyorum.

su sarj edılebılır cıhazlarda alan kullanan veya satan bıraz bılgı verse cok sevınecegım. yenı alacagım cıhaz ıcın bıraz bılgım olsa ıyı olacak.

shukufe,
Öbür kulağına CI ol kurtul bu dertten shukufe, Levent bey bu işin piridir. Zamanında sana da söylemiş öteki kulağa yapalım diye bence dikkate al bu arada bende gözü kararttım olacağım inş. Olumlu veya olumsuz ama kesin olacağım... Şair Cahit Sıtkı TARANCI ya göre Önümdeki 30 yılı iyi değerlendirmek istiyorum

Cahit Sıtkı TARANCI ne demişti;
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.

senın ıkı kulagın var ılker:eek:bıde neler olacagını yasamadın. once yasa sonra gorusuruz:)sımdı koklear ımpan hakkında bısı yazdımmı sılınecek:pvarsın sılsınler canları sagolsun.

ben ısıtme cıhazlı hayatımdan memnunum. koklear ımplanta bagımlı esır gıbı bı hayatı dusunmuyorum. sarjlı pıl olmasada aklımda baya bır secenek var. ama kullanıpta memnun olan veya satıpta memnun eden varmı dıye sıtemıze danısıyorum. verılecek bılgıler ıcın coook sevınecegım.

İmkanınız varsa ameliyat olun cihazların biyararı yok olun şarjlı cihaz varsa banada söle cnm

Hacettepeye gttim polikinlkte hep asistan ufacık:Dbaktı kulağıma temiz dedi niye tıkanık hissi var demiyo;Dteste gircem pazartesi

aksıne ısıtme cıhazı cok faydalı:eek:kulagın koku bende olduktan sonra onu begenmessem bunu alırım. koklear ımplant gıbı bırtek fırmaya bagımlı olmam.

sen usutmussundur gıy berenı hıcbıseycıgın kalmaz:eek:

İşlhh cnm:))

Anlama iyi dğlki cnm yoksa iyi cihazlar

phonak sayfasına girin şarjlı cihaz vardır.

shukufe,
CI adayı olarak sormak istediğim şeyler var aklıma takılan şeyler var özelden konuşma imkanımız var mı? Hatta yakınsak yüz yüze bile olabilir..

sız modetorsunuz ılker. burdanda sorabılırsınız ama ekledım:eek:

shukufe hanım;
Bende sizinle tanışmak istiyorum çok merak ediyorum sizi.
CI hakkında bilgi almak istiyorum sizden, benide ekler misiniz rica etsem?

@shukufe şarjlı pil hakkında size bilgi vermek ve daha önce kullandığım için size paylaşmak istiyorum.
şarjlı pil ilk kullanmaya başladığımda 5 günde biterdi. pil bittiğinde akşam fişe takıyorum sabah fişten çekip pili cihaza takıyorum

kullanmaya başlıyorum bi bakıyorum 2 gün sonra bitiyo. bidaha pili doldurup cihaza takıyorum. bi bakıyorum.1 gün sonra. bidaha doldurup takıyorum bi bakıyorum 5 saat sonra bitiyo. pil ömrü hiç iyi değil. hiç tavsiye etmiyorum.3 ay sonra işitme cihazım kendi kendine bozuldu. işitme cihazı klavuzunu okuduğumda şarjlı piller bütün işitme cihazlarına zarar verir diye okudum. yeni işitme cihazı aldık. o zaman çok güzel duymaya başladım.

yani tavsiye etmek istediğim şu şarjlı pil kullanma.

bypeace
cok tesekkur ederım verdıgınız bılgıler ıcın.cıhaza zarar verecekse hakıkaten heves etmıyeyım sarjlı pıllere.

flora19
eger ovulen kadar varsa bıde soyle on karton fılan verırlerse cok ıyı olurdu:eek:tesekkurler

shukufe

Ben kullandım iyi diğerlerine göre 13tane aldım

Durasel rayovac beş para etmez

Yarın bitiyo son gün

İstediğin kadar alıyon cnm:)

Üst Alt