Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni ÖTV düzenlemesiyle araba alacaklara bayi tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

mekkem571

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

Sıfır ötv indiriminden araba alıp bayiler ile ilgili tavsiyelerde buluna bilecek arkadaşlar varmı şu bayi diğer bayilerden fiyat açısından daha iyi diyebileceğinizz marka kısıtlaması olmaksızın bundan sonra araba alacaklar için iyi bir konu olur bence kendimde alacağım için yorumlarınızı bekliyorum

Not :Fiyat ,müşteri ilişkileri,satıştan sonra ilgi alaka açısından

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum...

4 bayii aynı marka aynı model araç için sansımı denedim. ve iki il (İstanbul Ankara)..
Sonuç 1 bayii şartlarımı kabul etti ve aldım. Bu arada bir bayinin red etmesi nedeni mat opak renk seçimi için. ellerinde bu model var imiş. Diğer bayii ile fiyatta ve şartlarda anlaşamadık.

Araç kriteri sizin belirlemeniz gerekiyor. Şu iyi bu iyi diyemeyiz. Zevk meselesi. Başkasının zevkine göre hareket edecekseniz siz bilirsiniz.
Bütçenize ve göz zevkinize hitap edecek araç alın. Donanımlara da bakın hangisi işinize yarayacaksa onu seçip alın. Her araç test sürüsüne tabii olun. Eğer donanımsız araç süremem diyorsanız o zaman bir yakınınız ile birlikte normal araç sürdürün. Yakınınız görüş belirtsin. Ve aynı kişi tüm araçları test etsin... Her aracın sürüş zevki farklıdır unutmayın. dolayısıyla başka araç deneyecekse farklı kişiler test ederse farkına varmazlar.

Üst Alt