Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Özürlü Kimlik Kartında özür oranının dışında hastalık bilgisi de yazıyor mu?

ceydo

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Yeni özürlü kimlik kartı alan arkadaşlara bi sorum var. Mesela benim başbakanlıktan almış olduğum özürlü kimlik kartımda "Özür grubu/tanı" yani hastalığım, "Verildiği yer ve tarih" ve "özür oranı" yüzde bölümü var. Yeni özürlü kimlik kartlarında "Özür grubu/tanı" yani hastalığın yazılı olduğu bölüm ve "Verildiği yer ve tarih" bölümleri varmı??? Yoksa sadece özür oranı bölümümü var???

bu arada ben başbakanlık kimlik kartımı (çantam çalındığıu için) kaybettim yenisini çıkartabiliyormuyuz yoksa artık verilmiyormu bu kartlar?

Sanırım yanlış hatırlamıyorsam gazeteye ilan vermelisin bunun için bildrmelisin belirli bi zaman geçtikten sonra tam olarak bilmiyorum ne kadar zaman geçeceğini tekrardan yenisini çıkartabilirsin...

Başbakanlık özürlüler idaresinden artık kimlik kartı verilmemektedir.
Bunun yerine sosyal hizmetlerden yeni kimlik veriliyor.

evet veriliyor ben bugün teslim aldım (9 mart 2009) ve sadece engel oranı yazıyor. engell yada rahatsızlık hakkında bir açıklama yok

benım başbakanlıkta gelen kartım özur oranı ve özure yol acan hastalığıda yazıyor örneklendırsek görme ve oran

Üst Alt