Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni özürlü raporu için eski raporu göstermeli miyiz?

april14

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Peki arkadaşlar 2009 yılında aldığım %31 lik(Ortopedi) raporu muayene olacağım doktorlara göstermemin bir artısı yada eksisi olurmu? En azından eski raporda yazan rahatsızlığı es geçmemeleri, yeni rapora yazmaları açısından. 2010 aralıktan sonra oranlar bazı rahatsızlıklarda arttı ortopedi dahil biyorsunuz. Yoksa oranı düşük olan eski raporu göstermeyip rahatsızlıklarımı yeniden tek tekmi söylesem. 2006 dan öce %40 tek rahatsızlığımdan almıştım. Tüm bölümlere girmenin % olarak bir avantajı olurmu?

april14 eski raporunuzu göstermenizin hiç bir faydası olmaz ortopedik engellinizi Balzart formülü ile hesaplamaktadırlar.

Demek istediğim, doktoru yönlendirerek rahatsızlıklarımı muayene etmesi ve özür oranı varsa vermesini sağlamak. Mevcut rahatsızlıklarımı es geçmesini engellemek için doktora, bak buda eski raporum orda yazan rahatsızlıklarım hala mevcut artı yeni rahatsızlıklarım söz konusu ve bu verilmiş oranlar düşürülmüş olan oranlar, ben sizden yeni ölçütle artış olmuş yeni oranlara göre değerlendirmenizi istiyorum demek.

Eski raporlar de rontgen-tahlil vb. şeyler de dolaylı olarak yararlı olur.

Üst Alt