Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni rapor aldım ama heyet bir hastalığımı rapora yazmamış..?

falim

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 18 04 2013 tarihinde ankara atatürk egitim ve araştırma hastanesi özürlü sağlık kuruluna müracat ettim
hastalıklar kbb % 40
üroloji % 15 olarak degerlendirildi
fakat üçüncü hastalık olarak dermontoloji bölümü hiç puan vermemiş. üçüncü hastalık vitiligo deri hastalıgı. yüzümde belirgin bir şekilde gözükmekt.e fakat sağlık kurulu ve başkanı beni inceledi kurul günü fakat hiç yüzde varmemişler. oysaki tedavisi mümkün olmayan deri ve cilt hastalıklarının % 5 ila % 10 arasında degişmekde

şimdi sorum şu bu hatayı nasıl düzeltebilirim
tabi kurulın yapmış oldugu bi hata oysaki sağlık kurulundan önce polikinliklerde % yazmış olsalardı uzman lar belki bu hata olmamış olurdu
rapor çıkış tarihi 03 05 2013
raporu sağlık kurulundan alış tarihi 08 05 2013
nasıl bir yol izlemem lazım cevaplarınız için

sağ 500db 75 1000db 70 2000db 60 4000db 80
sol 500db 85 1000db 75 2000db 60 4000db 65 olarak odyom var sağ orta sol ileri derecede mixtip işitme kaybı

şimdiden teşekürler arkadaşlar

40% + 15% = 49% yapar. Bu oran işinizi görüyorsa hiç uğraşmayın daha iyi. Eziyet çektiğinize değmez çünkü:
Çünkü 5%+ verilse, 52%
10%+ verilse, 54% yapar.
http://www.engelliler.biz/forum/saglik-raporlari/35380-balthazard-formulu-nedir-nasil-hesaplanir.html

İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz edip başka hastaneye sevkinizi isteyerek yeniden muayene olmanız gerekiyor bütün hastalıklarınızdan en baştan.

İşitme kaybınız için alabileceğiniz oran hakkında şu başlıktan fikir edinebilirsiniz:
http://www.engelliler.biz/forum/saglik-raporlari/69011-isitme-testinden-ozur-orani-hesaplanmasi.html

Rapor ücreti aldılar mı, raporda h sınıfı ehliyet, özel tertibatlı araç kullanır bölümleri değerlendirilmiş mi bilgi verebilir misiniz? Hastaneyi arayıp ilgililerle görüşün belki bir kolaylık yaparlar...

Heyetten çıkıp sisteme işlenen raporlarda değişiklik yapılamaz benim bildiğim. Eğer bu şekildeyse rapora itiraz etmek gerek.

dostenpati senin soruna cevap rapordan ücret almadılar h sınıfı özel tertibat araç bölümleri degerlendirilmedi rapor kullanın amacı özürlü kimligi alır verdi indiriminden yararlanır 2022 aylıgı alır isdihlam sosyal yardım bunlardan yararlanır ibaresi var

Sayın Falim, cevabınız için teşekkür ederim, Allah razı olsun...

bişi degil arkadaşım görevimiz ha buarada söylemeyi unuttum özürdilerim emekli oldumu söylemiştim hastanede belki emekli aylıgımdan kesinti yapa bilirler

Üst Alt