Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni rapor alırsam 2009'da aldığım Engelli Sağlık Raporundaki oran düşer mi?

Mehmet Brontes

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2009 da özel eğitim için yüzde 61 oranında sürekli rapor aldım şimdi istihdam için aynı hastahaneden rapor alacağım. Sorum şu ki benim hastalığımda iyileşme yok ve doğuştan fakat rapor oranları düşürülmüş diye duydum acaba benim ki de düşer mi ?

rahatsızlığınız nedir ? evet oranlar yeterince düsürüldü. doktorlar eli titreyerek oran veriyor.

Alacağın yeni raporda oran düşebilir veya yukselebilirde

raporu alma nedenim mebde hizmetliyim ve çok ağır işler veriyolar görmediğim halde süpürüyorum sonra iyi olmamış diyip tekrar yaptırıyorlar günde 10 saat çalışıyorum yeri geldiğinde haftasonu da çalışıyorum ve bunların hiç biri kayıt altına alınmıyor eğer ben bu raporu alırsam çalıştırılmayacağı işler bölümünü yazdıracağım ve bu kadar zorlanmayacağım

İşe başladıktan sonra rapor oranın düşse dahi kazanılmış bir hakkın olduğu için işinden olmazsın. Kazanılan hak geri alınmaz yani memurluktan çıkarılmazsın. bu yüzden rapor almalısın bence

bende öyle düşünüyorum iş standartlarım çok rahatlayacak bu kadar üstüme gelemeyecekler

engeline uymayan yada engellini artırıcı iş veremezler ancak bunu raporunla göstermen lazım

Üst Alt