Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni rapor almak icin eski rapora itiraz etmem mi gerekli?

Ronondex

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 2003 yilinda %70 surekli rapor aldim fakat vergi indirimine başvurmadim şimdi vergi indirimine basvurmak istedim vergi dairesi marmara universitene sev etti marmara universitesi gittigimde önceden raporunuz varmi dedi sistemde gözükmüyormuş var dedim ozaman o rapora itiraz etmeniz gerekir dedi raporunuz varken tekrar rapor alamazsınız dedi bu konu ile alakalı bilginiz varmi lütfen yardım

arkadaşım yeni rapor için eski rapora itiraz etmene gerek yok. raporun varken yeni rapor alabilirsin (görevli saçmalamış) yeni rapor için sevk almışsın gidip işlemlerini yapabilirsin.

ilk raporla ikinci rapor arasında 6 ay zaman aralığı olması gerekiyor diye biliyorum yani siz tekrar rapor yeni rapor için Devletin yetkili Eğt.Arşt. Hastanelerinden birine müracat edebilirsiniz.

Bugun tekrar gittim heyete almadilar eski rapora itiraz edin 20 gun icinde haber gelir bize ozaman girersiniz dediler

Ronondex benim daha öncesinden 2 raporum olmasına rağmen 3. sünü 20 gün önce aldım, ilk raporum da 2003 yılında almıştım, hiç böyle bir durumla karşılaşmadım, çok ilginç doğrusu

Ronondex in aldığı rapor 2003 yılından

sürekli raporun olduğundan kurum eski raporun iptal edilebilmesi için itiraz istemiş olabilir Ronondex

Üst Alt