Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni rapor almak için ne yapmalıyım?

musti34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
yaklaşık 9 ay önce engelli raporu için başvurup 29 puanla sürekli rapor verildi.. şimdi ise tip 2 şeker hastalığı olduğu için ilaç kullanıyorum ve şekerle ilgili ilaç kullanma raporum mevcut.
benim ne yapmam gerekli ?
tekrar hastaneye engelli raporu için başvurabilir miyim yoksa il sağlık müdürlüğüne mi başvurmam gerekli ? yardımcı olursanız sevinirim...

valla her yolu dene psikiyatriyede git toplamda 40 alman lazım şeker sanırım 10+27+10 alırsan ortalama 40 olur baltazar formulü varya

engelli raporu veren bir devlet hastanesine mi yoksa il sağlık müdürlüğüne mi başvurmalıyım ??

engelli raporu için tam teşekküllü devlet hastanesine başvurman gereklie

yeni eklenen ( değişen ) hastalık

daha önceden aldığım rapora şeker hastalığını ekletmek için il sağlık müdürlüğüne başvuru yaptım ve beni yetkili bir devlet hastanesine gönderdi. Devlet hastanesine şeker hastalığım ve duyma ile ilgili şikayetim olduğunu söyledim fakat KBB bölümüne muayene olamayacağımı söylediler . Ne yapmam gerekli lütfen yardımcı olur musunuz ? bu konuyla ilgili bir beyan edeceğim madde var mı acaba ?

değişen hastalık sebebi ile il sağlık gönderdiğinde elimizde rapor olan her bölüme muayene olamıyor muyuz ? bana sadece değişen hastalık ne ise o bölüme ve önceden puan alınan bölümlere muayene olabileceğim söylendi burada hata yok mu ne yapmam gerekli ?

Üst Alt