Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni rapor basvurusu için ne kadar süre geçmesi lazım?
Kardeşim birde cevap veren arkadaşlae ilk raporum 76 evrak eksik geri geldi rapor 26 ya dustu itiraz ettik hastane 40 vetdi 2.bir hastaneye dağa gidermiyiz bende bunu soracaktim.
Aynı Hastaneden Rapor Alacaksanız Elinizdeki Raporun Zaten Rapor Geçerlilik Süresi Vardır Ve O Tarihi Beklemeniz Gerekmektedir , Ancak Başka Devlet Hastanesinden Alacaksanız Raporu Beklemenize Gerek Yok Diye Biliyorum ; Not Tam Emin değilim Yalnız Sadece Bildiğim Kadarıyla Paylaştım.
sayın arkadaşım aldıgınız ilk rapora itiraz edip ikinci raporunuzu aldıysanız ve karar aynı ise yapacak bişey yok, iki rapor farklı ise sağlık il müdürlüğü sizi üçüncü bir hakem hastaeye yönlendirecektir bekleyiniz, üçüncü hastanenin raporu kesindir, bunu haricinde ancak mahkemeye gidebilirsiniz mahkemede sizi adli tıpba gönderecektir
Ben geçen ay kızımın raporuna itiraz ettim göztepe eğitim ve araştırma hastanesine gönderdiler. daha önce zeynep kamil hastanesinden bölümlere gidilmişti ben şimdi illa göztepe hastanesine mi gitmek zorundayım zeynep kamilde yapabilirmiyiz raporu.
ertu 55
eger sizi itiraz sonucu göztepeye gönderdiler ise mutlaka oraya gitmek zorundasınız başka yere gidemezsiniz oranın vereceği rapor ilk rapor ile aynı olursa o zaman raporunuz kesinleşmiş olur eger ilk rapor ile göztepenin raporunda farklılık olursa o zaman üçüncü bir hastaneye yönlendirilirsiniz il sağlık müdürlüğü tarafından