Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni rapor basvurusu için ne kadar süre geçmesi lazım?

tsunami_

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
16
8.ayda heyet raporu aldım arkadaşlar.. Su an tekrardan başvuru yapabilirmiyim başka hastanede heyet raporu için ?

İl sağlık müdürlüğüne başvurmanız gerekiyor.
Yeni alacağınız rapor ilkinden farklı çıkarsa sizi hakem hastaneye gönderirler.
O rapor bağlayıcı olur.

BuTcHeR

8.ayda aldigim heyet raporu zaten hakem hastaneden almış oldugum itirazlı raporumun raporuydu

Kardeşim birde cevap veren arkadaşlae ilk raporum 76 evrak eksik geri geldi rapor 26 ya dustu itiraz ettik hastane 40 vetdi 2.bir hastaneye dağa gidermiyiz bende bunu soracaktim.

tsunami
O zaman 6 ay bekleyip yeniden rapor için başvuru yapacaksınız.

EEYCAN
Gitmenizi isteyebilirler.

Aynı Hastaneden Rapor Alacaksanız Elinizdeki Raporun Zaten Rapor Geçerlilik Süresi Vardır Ve O Tarihi Beklemeniz Gerekmektedir , Ancak Başka Devlet Hastanesinden Alacaksanız Raporu Beklemenize Gerek Yok Diye Biliyorum ; Not Tam Emin değilim Yalnız Sadece Bildiğim Kadarıyla Paylaştım.

sayın arkadaşım aldıgınız ilk rapora itiraz edip ikinci raporunuzu aldıysanız ve karar aynı ise yapacak bişey yok, iki rapor farklı ise sağlık il müdürlüğü sizi üçüncü bir hakem hastaeye yönlendirecektir bekleyiniz, üçüncü hastanenin raporu kesindir, bunu haricinde ancak mahkemeye gidebilirsiniz mahkemede sizi adli tıpba gönderecektir

Ben geçen ay kızımın raporuna itiraz ettim göztepe eğitim ve araştırma hastanesine gönderdiler. daha önce zeynep kamil hastanesinden bölümlere gidilmişti ben şimdi illa göztepe hastanesine mi gitmek zorundayım zeynep kamilde yapabilirmiyiz raporu.

ertu 55
eger sizi itiraz sonucu göztepeye gönderdiler ise mutlaka oraya gitmek zorundasınız başka yere gidemezsiniz oranın vereceği rapor ilk rapor ile aynı olursa o zaman raporunuz kesinleşmiş olur eger ilk rapor ile göztepenin raporunda farklılık olursa o zaman üçüncü bir hastaneye yönlendirilirsiniz il sağlık müdürlüğü tarafından

Merhaba arkadaşlar, raporlarınızı yenilediğiniz de sizden ücret talep ettiler mi?

Kunta teşekkürler. Yani başka hastaneye gitsem beni göztepeye gönderdikleri görünürmü diyosunuz sistemden.

Üst Alt