terlikcidede yine anlatamamışsın ablası yahu
% 63 raporu iptal ettiremezsiniz. yoksa siz babanın % 63 oranlı raporuyla aldığı 2022 aylığını mı iptal ettirdiniz? bunu mu demek istiyorsun. % 70 ve üstü 2022 aylığından yararlanmak için mi yeni rapora başvurdunuz?
tekrar soruyorum evde bakım aylığı için mi yeni rapora başvurdunuz? yoksa % 70 ve üstü bakıma muhtaç 2022 aylığı için mi) ya da her ikisi içinde mi? yani hem % 70 ve üstü 2022 bakıma muhtaç engelli aylığı ve evde bakım aylığı için mi?
şimdi ben tahminimi yazayım ve anlatabilmen için sana yardımcı olayım. eksiğim varsa sen tamamla.
babanın % 63 oranlı raporu vardı ve bu raporla 2022 aylığı alıyordu. vakıftan size yeni rapor almanızı oranı yükseltmenizi ve daha fazla maaş alacagını söylemişler. siz de gidip baban için yeniden rapor için hastaneye başvurdunuz.
sen de şimdi babanın eylül'de 2022 aylığı alıp alamayacagın soruyorsun? doğru mu burası?
ya da şöyle mi?
babana yeni agır özürlü rapor almak için hastaneye başvurdunuz. ağır özürlü rapor alınca da evde bakım aylığına başvuracaksınız. evde bakım aylığının baglanıp baglanmayacagını soruyorsun?
evde bakım aylığı baglanınca da 2022 aylığı alıp alamayacagını soruyorsun. öğrenmek istediğin bu mu?
yada soru cevapla anlaşmaya çalışalım
ben soru sorayım sen madde madde cevapla
1. baban 2022 aylığı alıyor muydu?
2. baban 2022 aylığı alıyorsa bu aylığı iptal ettirdiniz mi? 2022 aylığını kestirdiniz mi?
3. babanın 2022 aylığının yükseltilmesi için mi yeni rapor çıkartmak istediniz?
4. evde bakım aylığının baglanması için mi yeni rapora başvurdunuz?
5. raporu iptal ettirdik diyorsun. burada anlatmak istediğin nedir? rapor iptal edilmez çünkü. yoksa il sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz mı ettiniz?
bana şu olayı düzgün anlat Allah aşkına ablası