Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni rapor oranım % 94 ile haklarım nedir?

mekayin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
hayırlı akşamlar arkadaşlar
geçen hafta gıttım hastaneye daha once verılen sağlık kurul raporum fotograf olmadıgı ıcın
sıkıntı yaratır diye ve engelimde bir gelişme oldumu diye yeniden başvuruda bulundum

bugun raporumu aldım

Özürlü Durumuna Göre Tüm Vücut Fonksiyon Kaybı oranı :%94 ( daha önceki raporum %50)
Özür Gurubu : Süreğen (kronik)
Sürekli
Ağır Özürlü : Hayır (daha önceki raporum ağır özürlüydü) bunun için itiraz edebilirmiyim yoksa gerek varmı

Bu rapora göre evde bakım aylığı alabilirmiyim ? (4 kişi + kişi başı gelir:225.00)
şuan ruhsatı benim üzerime olan aracım MTV Muaf mıdır ?
yeni bir arac almak istesem otomatik veya manuel ÖTV Muaf mıyım

arkadaşlar bu kadar soruyu bir anda sordugum için kusura bakmayın ne olur
ama alacagım cevaplar benim için önemli

agır özürlü hayır yazdıgı için bakım aylıgından malesef yararlanamazsınız itiraz edipdüzelttire bilirse niz gelir kriterleri uygun başkasının bakımına gerek sinim duyuyor iseniz eve gelen heyet te onaylar ise baglanır 90 raporla arac indirimli alırsınız

nasıl 94 ağır özürlü hayır olur yaaa

Bende anlam veremiyorum o yuzden burda bilgisi olan arkadaslardan yardım almak istedim
Acaba karara itirazmı etsem yoksa evde bakım aylıgında gereken agır ozurlu ibaresi kaklktımı raporu bu sekıldemi kullanayım

Üst Alt