Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni rapor yönetmeliği ne zaman çıkacak?

CAHİT1974

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben s.g.k temel sağlık hizmetleri bölge müdürlüğüyle yaklaşık 2- ay önce görüştüm engellilerin sağlık raporları yönetmeliğinin düzeltilerek hazırlandığını söylediler bana .

başbakanlık özürlüler idaresi başkanlığına gönderildiğini söylediler ne hikmetse bir türlü yayınlanmadı

bu rapor yönetmeliğinin ne durumda olduğundan bilginiz varmı bunu nasıl düzelttirebiliriz

saygılarımla
cahit.1974@hotmail.com

protez yaptırmada yeni yönetmeliği öğrendim.sadece işkence yine kurumlarına güvenmeyen devlet birokrasi ile faturayı bize çıkarmış . bulunduğun devlet hastanesinde tam teşekküllü rapor alıyorsun bu yetmiyor raporla birlikte istanbulda yada ankarada yer alan bir fizik tedevi rehabilitasyon merkezine gidip protez kullanabilirsin diye tekrar heyet raporu alıyorsun.eğer uygun görürse ist. yada ankara sosyal güvenlk karşılıyor. bu arada bilmeyen varsa söyleyeyim byo elekronik kollu sosyal güvenlik kurumu yukardaki koşulla karşılıyor.

çekilin gidin...

En iyisi yönetmelik çıkaracak olupta çıkarmayan kişileri; Anıtkabir'e gidip, ATA'ya şikayet etmek.Ancak bu şekilde yönetmelik çıkarırlar.Bu sayede ülkenin gündemine düşebiliriz. Ya değilse bunlara kalırsak kara kara günlere kalırız.Özürlüler İdaresi Başkanlığı yani bizimle ilgilen(me)en kurum, bizi bu zamana kadar sağolsunlar iyi idare ediyorlar.Adından belli değilmi; Özürlüler İdaresi....İdare edip gecinip gidiyorlar. Bizler sanki umurlarında mıyız...Tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum..Yönetmelik çıkarmak bu kadar mı zor.Yapamıyorsanız,çekilin gidin, yerinize yapacaklar gelsin...:mad:

farkındaysan özürlüler İdaresi BAŞBAKANLIĞA bağlı,yani bağımsız değil

----------

aslında böyle kurumların mahkemeler gibi bağımsız olmalı,bağımsız olmadığı sürece bağımlı olduğu kurum veya kişilere hizmet eder.

Engellilerin önüne rapor yönetmelğiyle en büyük engeli koydular

Engellilerin önüne rapor yönetmeliğiyle en büyük engeli koydular

telefon ediyoruz görüşüyoruz , ORADAKİ YETKİLİ bir adamla

o adam hatta çıkacak yönetmelikle haklarımızın dahada kısıtlanacağını söylüyor özürlüler idaresi başkanlığından

bizleri çıkarılan yönetmelikle kayıttan sildiler vede her geçen gün yeni birileri silme politikiları devam ediyor

vede bunuda bir övünç meselesi gibi anlatıyorlar

BU KADAR ENGELLİNİN AHINDAN KURTULAMAYACAKLAR ,

unutmasınki HER SAĞLAM BİR ENGELLİ ADAYIDIR onu ALLAHA havale ediyorum

Bağımsız olmadığı sürece özürlüler idaresi hiçbir LEHİMİZE çıkacak yasa beklemeyiniz.
Bağımsız bir kurum olacak.kendi aralarında belirli bir sayıda kurul üyeleri olacak.bu kurul üyekerini üniversiteler arası öğretim görevlileri seçecek.özürlülerle ilgili çıkacak yasalarda meclisle beraber organize çalışacak.bu kurulun onayıda olmadan hiç bir yasa çıkmayacak.yani bu kurulda evet diyecek.yani yaptırım ve pazarlık gücü olacak.işte o zaman özürlülerle ilgili LEHİMİZE yasalar çıkar.tabii ki bu kaba bir anlatım.ince detaylarıda olması gerekir.

Arkadaşlar ey özürlü kardeşlerim engellilerin rapor yönetmeliği hala çıkarılmadı

Ey engelli kardeşlerim engellilerin rapor yönermeliği hala çıkarılmadı bunun çıkarılması vede engellilere yapılan haksızlığın önlenmesi için ne yapıyoruz, ne uğraş sarf ediyoruz

bizler uğraşmaz isek kim düzelttirecek bunu yoksa engelliler kağıt üzerinde kayıttan silinib yok sayılıb kalacakmı

ben günlük bu durumun düzeltilmesi için millet vekillerine günlük 10 mesaj atıyorum

ya sizlerde atın yada bu konuda madur olan arkadaşlar durumlarını bana bildirsinler ben onların adına ve şahsım adına atayım mesajlarıda konuyu gündemde taşıyıb düzeltirelim

yada farklı bir fikri , işe yarayacak bir fikri olan varsa bize bildirsinde biz ona uyalım

saygılarımla

Engelliler rapor yönetmeliği halen değişmedi

Engelliler rapor yönetmeliği hala değişmedi akp yine engellileri kandırmaya devam ediyor , geçen günlerde yaptıkları şurada engellileri işe hazırlama konulu şura yapmışlar , çalışan vede çalışmış engellilerin bütün haklarını ellerinden aldın sayın reçep tayyib erdoğan 16,07,2006 tarihindeki rapor yönetmeliğiyle engellilerin % 80 ini kayıttan sildikten sonra yaptığın şuranın hiçbir anlamı yok , her zamanki yaptığın gibi yine engellileri kandırma politikaları devam ediyor

yeter artık engellileri kandırdığın

Üst Alt